: ladny wyglad nic poza tym ,zawodnosc jaka byla taka zostala nic sie nie zmienilo
Jestem zawiedziony zakupem 2 raz nie popelnie tego bledu, serwis nie ma czesci trzeba czekac po 3 tyg a i o kazdy element prosza Ford Polska o zgode.Nie wiem moze ja tylko trafilem na taki egzemplarz , ogolnie bylo fajne autko ale do czasu czyli 3000 tys km i sie zaczelo ciekawe co bedzie dalej, co padnie nastepnym razem auto ma 5 mc moze ktos chce kupic.
silnik w miare elastyczny a poza tym za malo km
biegi wchodza ze zgrzytem, nawalil wysprzeglik po 3000 tys km(wyciek plynu hamulcowego bardzo niebezpieczne) przy tym wymiana sprzegla ,kola dwumasowego i 3 tyg oczekiwanie na czesci, samochod na gwarancji a serwis prosi Ford Polska o zgode na naprawe Kurew..i Samochod .
Przyzwoity
W miare dobra
Ujdzie
Dobry patent szyba podgrzewana przednia
Lepsza niz w vw i w toyocie
Nowy model cichszy niz poprzednik
Ujdzie
Wyciek plynu hamulcowego, dobrze ze kontrolka sygnalizuje inaczej w trasie nie zycze nikomu.Jak sie okazuje poszedl wyspszeglik a zeby sie do niego dostac nalezy rozebrac pol samochodu, mysle ze samochodu drugi raz bym nie kupil, jak to mowia ford hu.a wort.Salon caluje cie w tylek dopki nie kupisz pojazdu pozniej jestes juz niewolnikiem serwisow i zmilowania Ford Polska czy zezwola na naprawe
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Duratorq TDCi 163KM 120kW