Kupiłem autko sprowadzone z Niemiec , zainstalowałem od razu instalację LPG bo przy tym silniku spalanie waha się od 11 do 14 litra na 100 km . Chciałem duże wygodne auto i komfortowe , skrzynia automat , bogate wyposażenie , zawsze jeździłem automatami i nie znoszę manualnej skrzyni biegów ( kwestia gustu ). Nigdy nie miałem poważnych usterek ani razu nie zawiódł . Wymieniałem olej w skrzyni biegów, pasek klinowy , hamulce , łamią się kable tylnych drzwi przez to nie działają tylne szyby no ale to nie są poważne awarie . Raz wymieniłem rozrząd bo jest na łańcuchu, raz wymieniłem chłodnice wody i klimatyzacji ( od starości już nie były najlepsze ) . Silnik igła oleju nie bierze w ogóle czasem trzeba przy gazie LPG dolewać płyn chłodniczy ( płynu silnik nie bierze ) . raz trzeba było wymienić maglownicę . łączniki od stabilizatorów i parę gałek na wahaczach. Z auta jestem bardzo zadowolony pomimo przebiegu silnik i skrzynia pracują bardzo dobrze . polecam , bardzo udane i wygodne mocne auto.
Igła zero problemów
bardzo dobra mocna Japońska skrzynia biegów , dostosowana do mocnego silnika , wymiana oleju i zero problemów .
zawieszenie po większych przebiegach , elektryka w drzwiach .
nie miałem problemów i bardzo dobrze
- zużycie paliwa dla silnika 2.8 V6 204KM 150kW