: wygoda dla 6 osobowej rodziny super wydajna klima i funkcjonalność auta szybki demontaż siedzeni i można przewiżci kanapę
: klima przez niedbalstwo może opróżnić kieszeń
bez zarzutów choć trochę głośniejszy niz w japończykach 2 liyry DOHC 8 zaworowy, jak na masę auta 1800kg to niżle sobie radzi lubi wysokie obroty ale w baku robi się wtedy lejek
trochę zanisko osadzony lewarek
narazie bez zażutu
ciężko jest wyczuć początek i koniec auta polecam zamontować czujnik parkowania
napoczątku miąłem problem z klimatyzacją ale to wina poprzedniego właściciela że niebyła serwisowana, był zatary kompresor kost przywrucenia do stanu używalności 1400zł(niestety o klimę trzeba dbać przegląd przynajmiej raz na rok i niebędzie wydatków) nie polecam wer. bez klimy przytej pwieżchni szyb w lato można się ugotować z klimą jest super
dla nas i 4 dzieci ideał
co do zużycia paliw t o zależy od samego paliwa przykład tankowałem się w orlenie i lotosie bo to najbliższe stacje miejsca mego zamieszkania i autko paliło mi w trasie 8,6 l/100km przy jeżdzie do110km/h niby nieżle, az tu kiedyś będąc w podruży kończułomi sie paliwo po drodze jest stacj SHEL benzyna tylko droższa o 3gr więc tankuje i ruszam przejechałem kilkanaście kilom. i oczy przecieram komputer pokazuje 7,4l/100km!!!!!!!!!! myślę no zepsuł się ale postanowiłem to sprawdzić i następne tankowanie zrobiłem w Orlenie spowrotem 8,7l i nastepne tankowanie na SHEL i znów 7,4l i co jest paliwko i paliwo miasto w granicah 10,8l/100km poważniejszych awari niemiałem a ceny części po za ASO(omijać) normalne przykład klocki tył dobrej firmy 80zł