Fajne, nie psujace sie, robiace w dalszym ciagu wrazenie na drodze, choc halasliwe i ciut paliwozerne autko
Autko ciezkawe to i te 80 KM nie wystarczy na pisk opon przy ruszaniu, a i przy wyprzedzaniu czesto potrzeba redukcji na 3ke.
bu
ostatnio przy 130 Jelcz 315 jadacy z naprzeciwka zmusil mnie do opuszczenia nawierzchni. Gwaltowna redukcja na 3ke i moja fizja uratowala mi d...
wsteczne i prawe boczne (szczegolnie) jak wszedzie do kitu. Nobla dla konstruktorow co wyeliminuja zjawisko "martwego" pola
Z przodu niezle jak na te klase sa,ochodu - wszystko w zasiegu kierowcy, do przelacznikow siega sie automatycznie.
Klima troche malo wydajna, ale ujdzie. Ogrzewanie przedniej szyby - zima rewela.
Z przodu miejsca nawet, nawet, choc fotele - tragedia, nawet nie udaja ze trzymaja boki kierowcy, czy pasazera - w punto jest lepiej nawet na tylnej kanapie.
Z tylu dla 2 osob przyzwoicie.
Skandal z brakiem plaskiej podlogi przy rozlozeniu tylnej kanapy.
Glosno jak w Zuku. Szumy spod deski, halas od opon, ostatnio myslalem, ze silnik sie rozlatuje, a to bylo tylko 130km/h plus przeciwny wiatr
Fordowskie silniki zawsze byly paliwozerne. W fuzji blisko 1,2T plus kanciaste ksztalty w efekcie daje wysokie zuzycie paliwa. 6,0l/100km to moj rekord przy jezdzie jak emeryt poniemiecki ze "stala" rzedu 90-100km/h. Serwisy nieprofesjonalne. Jak mi jeszcze raz zaczna wciskac, ze "ten typ tak ma" to zaczne je molestowac donosami do Ford Co., aby im zabierali uprawnienia.
Na rynku nie ma chyba rywala(ki) w przedziale aut nowych.
i tak trzymac az do sprzedazy
i tak trzymac az do sprzedazy