Nie wiem czy wszystkie Fuzje są tak samo udane czy to tylko moja kruszyna :D
Odpowiednio zadbana potrafi się odwdzięczyć długim i bezawaryjnym użytkowaniem
Przy małym obciążeniu nawet daje radę, ale przy komplecie pasażerów trzeba mu trochę przycisnąć i często redukować, żeby w miare sprawnie się poruszać. No ale to nie żadne V6
Nie mam większych zastrzeżeń. Mały \"minus\" za trudności z wrzuceniem wstecznego.
Zawieszenie twarde ale mi to nie przeszkadza. Stosunkowo duży prześwit ułatwia parkowanie na chodnikach:)
Bez większych zastrzeżeń
Wszystko jest na swoim miejscu. Po kilku dniach od zakupu mogłem wszystkiego szukać z zamkniętymi oczami
Szyby lubią zaparować. Dmuchawa nie jest zła, ale trochę zbyt głośno pracuje. Całkiem szybko się nagrzewa. 4-
Z przodu jak dla mnie rewelacja, może zawstydzić nie jednego Vana. Dużo miejsca nad głowa, a mam 195cm wzrostu. Z tyłu dla 4 osób wystarczająco, ale przy komplecie pasażerów z tyłu musi być przynajmniej dwójka dzieci
bez rewelacji
Kiedy go kupowałem mogłem powiedzieć, że jest super-oszczędny, ale przy dzisiejszych cenach nie ma oszczędnych samochodów :D
Ceny części nie wiem, bo wymieniłem jak na razie tylko rozrząd, cewkę zapłonową i amorki tylne, a te są w bardzo przyzwoitych cenach
Ach te piekielne wymiany...żarówek :D
Fuzja widziała warsztat tylko 3 razy: przy wymianie rozrządu, cewki i jak musiałem założyć nowy zderzak po spotkaniu z dzikiem :D
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 Duratec 80KM 59kW