: Auto ma 7 lat i widać kilka punkcików rdzy. Niestety nigdy nie był garażowany.
: Zepsuł się mechanizm otwierania maski
Super samochód. Świetnie się prowadzi, przy ekonomicznej jeździe niewiele pali. Może troszkę niedopracowany w szczegółach (np. badziewny system otwierania maski, trudny dostęp do żarówek, mało precyzyjna skrzynia biegów) ale ogólny stosunek ceny do jakości rewelacyjny.
Bajka. Ekonomiczny i zrywny.
Przesiadałem się ze starego Golfa III, i o dziwo na początku raziło mnie toporne przerzucanie biegów. Przyzwyczaiłem się i problem znikł. Czasami niestety wyskakuje wsteczny.
Super
Super.
Bez zastrzeżeń.
Bardzo szybko paruje podczas deszczu, lub w zimę. Na szczęście nawiewy również bardzo skuteczne.
Mam prawie 200 cm i jest wygodnie. Nawet za mną jest miejsce dla pasażera. Chyba największy w swojej klasie. Bagażnik również.
Ostrzegali że będzie głośno, klekot itd. Dla mnie jest super, nawet przy 130km/h można spokojnie rozmawiać, słuchać muzyki.
Części ogólnodostępne i niedrogie. Spalanie rewelacja. Załadowany 4 dorosłych + dziecko w foteliku, na trasie 500 km, przy dość dynamicznej jeździe: 4,9l/100!
Bardzo dobry
Zepsuty mechanizm otwierania maski.
Brak. Aczkolwiek pierwszy właściciel wymieniał koło dwumasowe pzy ok 70 tys. km.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Duratorq TDCi 115KM 85kW