: 115 KM spisuje się znacznie lepiej niż się spodziewałem
Pomimo drobnych problemów z widocznością do tyłu i wstecznym daję 5. Autko z tym silnikiem to bardzo dobre rozwiązanie, a stylistyka jak dla mnie jest rewelacyjna.
Jak na tą moc i pojemność silnik jest rewelacyjny i bardzo elastyczny. Dobrze zbiera sie powyżej 3000 obrotów.
Gdyby nie ten wsteczny... to chyba jakaś plaga forda. Nie haczy zawsze ale często. Trójka tez czasami z problemami, ale to w zasadzie niezauważalnie
Myślę że wypowiedzi poprzedników o doskonałym układzie mówia same za siebie.
Do przodu i na boki bardzo dobrze, gorzej do tyłu.
Brak zastrzeżeń
Klimatyzacja automatyczna dwustrefowa spisuje się rewelacyjnie
Mam 192 cm i przy wysuniętym fotelu siadam bez problemów na tylnej kanapie. Nawet w 5 dobrze się podróżuje a w 4 można jechać wygodnie nawet w dalekie trasy
Mogłoby być lepiej gdyby był 6 bieg. Powyżej 3tys obr robi się głośno ale do zniesienia. Dla przykładu golf V jest lepiej wyciszony
Jak na tą moc silnika jest dobrze. Golf V z silnikiem o 40KM słabszym ma bardzo zbliżone osiągi więc jest dobrze. Po miescie średnio 9l/100 ale przy mocnej jezdzie nawet 11. Trasa duzo lepiej bo nawet przy ostrej jeździe pali 7,5
W porównaniu z VW jest bardzo dobrze. 30000 za 4letnie auto w wersji sport to wg mnie bardzo dobra cena za bardzo dobrą jakość
Brak usterek
Brak usterek