Totalne dno -
Jesli jestes zapalonym miłosnikiem sportowej jazdy to jest to samochod dla Ciebie !! Jesli chcesz komfortowo przewieść pasażerów to ZAPOMNIJ o tym !!
Jeszcze z przodu siedzi sie przeciętnie to z tyłu gorzej niz źle !! Na naszych drogach w samochodzie na tylnich siedzeniach czujesz sie jak worek ziemniaków !! Zawieszenie za twarde na nasze drogi. Jezdzilem tym fokusem tydzien jako autem zastępczym. Był to samochod prosto z fabryki - przejechalem nim okolo 1800km - NIE POLECAM
1,6L daje dostateczną frajde z jazdy.
Bez problemowa
Totalne dno -
Prawidłowa
Klima działa bez zarzutu - jezdzilem nim w lato wiec co do ogrzewania sie nie wypowiadam
Komputer po przejechaniu 1800km pokazał srednią Niestety 10,5L to troche duzo. Fakt przy klimie...
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Duratec 100KM 74kW