Samochód bardzo mi się podobał - jak go kupowałem, a teraz ....
No cóż na pewno jest w miarę cichy, wygodny, ergonomiczny (super kombinacje siedzeń), klima, elekt. lustera, itd... - za tę cenę (80 000 pln - silver gold) to sporo.
W tej chwili gdybym miał dokonywać wyboru - chyba jednak poszedłbym w "japończyki" (chociaż) droższe one jednak mają lepszą renomę (mniejsza awaryjność), no i na pewno nie samochód, który dopiero wchodzi do produkcji - BRAK CZĘŚCI ZAMIENNYCH !!
silnik pracuje ładnie, żałuję że nie kupiłem większego, 1.6 to jednak mało
brak zastzreżeń (jak na razie)
prowadzi się bardzo miło (dopóki działa wspomaganie kierownicy), nawet w dłuższych trasach, trzyma się dobrze jezdni
niby ok, ale przeszkadzają trochę grube słupki przy małych okienkach z przodu, no i nieszczęsne wycieraczki ponad 200 złotych/komplet, i trzeba często zmieniać.
w porządku, w dłuższe trasy ok, po miescie jw. grube słupki wymagają czasami "wychylania się z siedzenia". Do wszystkiego blisko, można byłoby tylko inaczej rozwiązać przewijanie menu komputera, w czasie trasy mało wygodne.
bardzo fajnie działa klima, aczkowliek na samym początku trochę "śmierdziało" podobno (według serwisu) z powodu zbyt rzadkiego użytkowania ;)
wnętrze ogromne jak na tak mały samochód i jeszcze te kombinacje z fotelami :) Dla mnie akurat ważna była możliwość łatwego i szybkiego wypinania tylnego rzędu siedzeń i to mam.
podobno jest najcichszy w swojej klasie - mi wystarcza, można spokojnie rozmawiać nawet przy prędkościach powyżej 120-130 km/h
tutaj tak sobie, niby mały silnik, a ... jak jadę z przyczepą (około 350 kg) w trasie to poniżej 9.5 nie da rady zejść a szkoda :( bez przyczepy, między 7.8 a 10 (trasa/miasto) - według komputera
Za tę cenę może być, ale miałem nadzieję, że płacąc tyle dostanę coś więcej (że będzie lepiej).
źle - to dobre słowo. Po 40 000 mogę już na ten temat spokojnie coś powiedzieć. Tu skrzypi, tam piszczy, a tam jeszcze coś stuka :(((
bardzo źle, w ciągu 15 miesięcy dwie poważne naprawy (właśnie w tej chwili czekam 10 dni na głupi przewód do pompy wspomagania kierownicy), zero części zamiennych, na wszystko trzeba czekać. SZKODA :(((((((((((((((