Mój ford troszeczkę się wyróżniał od pozostałych bo to była wersja sport piękny grafit i 17 cali felgi zero rdzy,ksenony w środku pół skóra i zajebiste nagłośnienie no i zbierał się jak trzeba a przestrzeń ogromna przede wszystkim bagażnik.
Jak kupiłem auto to miałem trochę wydatków najpierw dokładnie prześwietlony w ASO wymieniłem czujnik obrotów, półosie, tarcze hamulcowe wraz z klockami, nowe opony,amory, jakaś pierdułka w silniku i olej w skrzyni który zawsze wymieniam po zakupie auta w sumie ok.3tyś.zł. a potem już tylko lanie paliwa i przyjemność z jazdy aż do sprzedaży
wsteczny mnie denerwował bo przyzwyczaiłem się do skrzyni w audi 80 w której wsteczny jest szybki
Zarombiście trzyma się drogi przy tych siedemnastkach 225/17/R40
Z uwagi na kombi trochę szumiało z bagażnika, ale jak wsiadła cała rodzina wszystko cichło.
co to jest ergonomia jakieś głupie słowo którego nigdy nie rozumiałem he he.
Ogrzewanie w miarę dobrze nie można narzekać bo jednak kombi to duża powierzchnia grzewcza zaś dmuchawę było trochę słychać.
Jestem średniej budowy i szczupły uważam że miejsca dosyć dla wszystkich.
Jak wspominałem w kombi jadąc samemu z tylnej osi dobiegał lekki szum ale załadowany zamieniał się w limuzynę.
Właściwie przez dwa lata nic nie robiłem tylko jazda
Samochodowi naprawdę nic nie brakuje
To co musiałem zrobić na początku to tylko niedbalstwo poprzednika po za tym to co miałem najpoważniejszego do zrobienia i w końcu nie zrobiłem to czujnik czy jakieś ustrojstwo odpowiedzialne za świecenie wstecznego coś przy drążku biegów reszta to radość z jazdy.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 TDCi 115KM 85kW