coz st 170 czy jak moj amerykanski odpowiednik svt ( wydaje mi sie lepiej dopracowany niz st) to dobry wybor
Silnik jst dość głośny... ale ciekawy dzwiek jest od 5-7tys obrotow cos w rodzaju wyzynarki ;D i odpuscilem sobie tlumik basowy ten seryjny uklad daje dzwiek jakby to bylo v6 piekny od 1,5 do 3 tys obrotow.
6 biegowa skrzynia chodzi perfekcyjnie chociaz 2tys obr na 5tce przy 60 km/h. szczerze 6ty bieg uzywam tylko jak chce jechac powyzej 200
mialem astre G na gwintowanym zawieszeniu i nie szla lepiej niz foca SVT jest bardzo dobrze
co trzeba to widze :)
jakosc do ceny ok
ma tendencje parowania sie...
jak na gabaryty nie jest zle mnie wystarcza a z tylu nie jezdze :D
troche mi silnik ryczy :D ale jesli chodzi o drzwi to amerykan jest cichszy niz europejski bo mialem wiec moge porownywac
coz no pije swoje przy trasie z miastem z dociaganiem do 7tys to 11 srednia. Mialem astre G 2,0 na sportowych walkach co dalo ok 170KM i palila 13 przy takiej samej jezdzie i nie szla ani troche gorzej. Za 8s do 100 i maxie 250km/h moge zaakceptowac moje SVT i jej apetyt :) oleju nie rusza bo astra 1l na 1tys km pila :D
na 90% kupilbym go drugi raz bo nie znalazlem lepszej oferty laczacej osiagi rok i wyposazenie no i najwazniejsze rozsadna cene
nic mi sie nie popsulo poki co, w poprzednim focusie rowniez nic
w poprzednim focusie po 5 latach turbina siadla....
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V ST170 172KM 127kW