Brakuje troszke mocy (jeszcze 20KM i byłoby super). Pracuje fajnie i w miarę cicho.
Prawie Ideał. Jedynka troszke ciężko wchodzi ale reszta jest OK.
To najmocniejszy punkt foki. Zawieszenie jest perfekcyjne. Świetni tłumi wszelki nierówności i fantastycznie trzyma się drogi.
No tutaj jest troszke gorzej. Widoczność do tyłu jest fatalna. No ale coś za coś. Świetny wygląd za gorszą widoczność. Trzeba dobrze wyczuć auto.
Wszystko jest na swoim miejscu. Do wszystkiego jest dostęp. Brakuje mi tylko elektrycznie ustawianych lusterek.
Wszystko O.K.
Mam 3-drzwiową wersję i muszę przyznać, że nie spodziewalem się tak dużej przestrzeni. Nawet przy maksymalnie odsuniętych przednich fotelach z tyłu można spokojnie siedzieć. Bagażnik też jest wystarczający.
OK
Spalanie w trasie to ok. 4,5l/100km. W mieście bez klimatyzacji mieści się w 7l/100km. Nie jest to może szczyt marzeń, ale nie ma co marudzić. Jest nieźle jak na auto tej wagi.
Ciężko powiedzieć, mam go dopiero miesiąc.
Kupiłem go miesiąc temu. Wysiadła mi kostka zmiany biegów (5cm plastkiu za 60zł), no i zalało mi wnętrze przez podszybie (nad filtrem kabinowym). Jeden zatrzask był pęknięty no i od strony pasażera powstalo małe bagienko. Zobaczymy jak będzie dalej.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 TDDi 90KM 66kW