gdyby,m wiedział ze brak elektryki w tylnych szybach to grszy alarm - nie zamyka otwartych okien - to kupiłbym z tym wyposażenieiem - zdarza się ze okno mam otwarte
Nie mam zastzreżeń chociaż zdarza sie ze gasnie przy ruszania - chyba zbyt delikantie z gazem
nie mam zastrzeżeń - wybacza wiele pomyłek lekko działa
maiło byc dobrze - idealnie gdyby nie to że znosi w lewo albo musże miec delikatnie kierownice przesunięta
zasłaniaja boczne słupki i fotel widocznosc może to problem z ustawieniem 9wzrost i+fotel)
więcej schowków to będzie ok
ogrzewanie ok z klima czasami wydaje się ze zbyt schładza -autmatyczna klimatyzacja przy 22st - ale to może subiektywna ocena albo wina czujnika temperatury bo sterowanie działa ok
Szyba przód ogrzewanie to rewelacja przydały by sie boczne
tylko szkoda że nie mam podłokietnika - na dłuie trasy byłby wskazany
jak się rozgrzeje ok
lekka noga i sredni disel 5,2 w miescie w trasie rekor 3,8 na 100km - trasa 220 km kielce-katowice
koszt TDCI 66 tys. kilma elektryka
pojawiają się piski podczas jazdy - trudne do zdiagnozowani amoże hamulce może coś innego gdy dodam azu lub hamuje to cisza lub nieruwności na drodze - bedę walczył w serwisie
usterak komputera to standard (nie pokazuje ile km do przejechani ana baku) po wymianie komputera (gwarncyjnie) no problem
Uwaga na chalacze tendencja do gubienia - blaski 12 zł 6 szt do mocowania a komplet chlapaczy przód 99 zł
bez wad poważnych - nie mam nawet problemu z żarówkami
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 TDCi 101KM 74kW