Wygląd jak na 18-letnie auto nadal w miarę nowoczesne, Silnik wystarczający co do masy pojazdu, pozwalający na dość dynamiczną a zarazem oszczędną jazdę. Wygoda i komfort podróżowania w jak najlepszym porządku.
Niskie spalanie, brak zauważalnych ubytków olejów. Silnik elastyczny i jak dla mnie mający osiągi.
Dość dobrze zestrojona może pierwsze przełożenia dość krótkie.
Dość sztywne zawieszenie powoduje że auto dobrze trzyma się drogi, niestety mniejszy komfort przy jeździe po dziurawych drogach
Przednie słupki potrafią czasem ograniczyć pole widzenia, widoczność do tyłu można powiedzieć zadowalająca.
Wszystko w zasięgu ręki i nie sprawiające problemu w obsłudze.
Klimatyzacja pozwala na komfortową jazdę niezależnie od warunków i temperatury powietrza. Silnik szybko się nagrzewa więc i ogrzewanie też szybko działa.
Miejsca dla kierowcy jak i pasażerów wystarczająco dużo, jedynie wysokie osoby mogą mieć trochę mniej miejsca na tylnich siedzeniach w wersji 3 drzwiowej.
Większy hałas zaczyna przeszkadzać przy jeździe powyżej 150 km/ha, przy mniejszych prędkościach słychać tylko delikatne szumy.
Auto używane od 2 miesięcy, na gazie przejechane 6 tys km, jazda głównie w cyklu mieszanym. Silnik dość żwawy i przy spokojnej jeździe do (110km/h) bardzo oszczędny. Co do ubytków oleju to na 6 tys km przejechanych przeze mnie na razie brak i oby tak dalej. Ogólnie auto jak na razie jest dla mnie miłym zaskoczeniem.
Cena jaką zapłaciłem za auto i stan w jakim ten samochód jest, oraz komfort jazdy wpływają na korzyść tego auta.
Na razie nie miałem żadnych poważnych usterek
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 115KM 85kW