: ładnie się trzyma w zakrętach i w sumie to nie zal go meczyc bo jest taki okropny ze az chce się go zniszczyć czasami !
Układ elektryczny
: komputer pokładowy się spalił dwukrotnie
: rdza i jeszcze raz rdza
: stuk stuk krrrr puk stuk i tak w kułko
no nie polecam i dla początkującego kierowcy ok ale na dłuzszą mete to lepiej omijac z daleka!
silnik z dołu nie idzie nic a nic ale zeby cos z niego wykrzesać to potrzebuje konkretnych obrotów co jest prawie nie do wytrzymania przez okropny dzwięk silnika.
wsumie to wszystko ok ! skrzynia strasznie krutka i w miare precyzyjna ale ruch gałki długi jak w starych żukach
wsteczny też cięzko wchodzi
nie wygląda na takiego ale trzyma sie drogi bardzo dobrze i stabilnie nawet przy dużych prędkosciach !!! tylko wszystko stuka i puka !
widocznosć super !!! siedzi się bardzo wysoko i wszystko widać dokładnie na wszystkie strony .
wszystko na swoim miejscu ! ale równiez wszystko strasznie nie wygodne!
masaaakra !!! a wogłóle jest ???
kierowca jakoś siedzi ale ja mam 185cm i siedzenie mam do samego konca odsunięte i jest ok ale jesli ktos ma 190cm to już moze miec problem . z tyłu nie ma miejsca na nic !
silnik wyje jak darte gacie !!! a zawieszenie stuka ze az miło .
jak na taki mały i słaby silnik to pije jak smok !!! i zeby zejsc ponizej 10 l to trzeba miec naprawde delikatną noge
autko tanie ale czesci strasznie drogie !!! a jakosc hmmm no mnie nie powala !!!
wszystko wszystko co moze odpasc odpada a co się złamac łamie. naprawde kiepsko . no i pije olej. no i wszedzie rdza !
co chwile wymiana przedniego tłumika za 600zł i juz dwa razy instalacja elektryczna po 3 tys za jedną naprawe !!! no i zawieszenie co chwile do naprawy ! syyyyyyyyf !
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 60KM 44kW