Dobry samochodzik dla osoby ktora nie ma jeszcze rodziny, dobry w mieście jak i na trasie!!
mały silniczek ale przy niektorych modyfikacjach(drobnych) można troszkę pary wydusić stosunkowo do malej masy budy!!!
Ogolnie skrzynia sprawuje się dobrze (chyba mam lipny w niej olej bo zimą trochę podmarza i musi sie rozgrzac na luzie) sprzęgielko-komplet latem będzie nowe :-)
Z tym to tak różnie!!! czasem jak rano odpalam i jadę to wyczuwam lekkie buksowanie kierownicy (lewo-prawo jakieś 2 cm) a jak czasem fiestce cos odbije to chodzi jak na wspomaganiu!!
wkurza mnie to!!!
Może ktos mogłby mi doradzić????
(może ktoś mial coś takiego????
( kola centrowalem!!) zbieżność też ok!! niektorzy mowią że to kolpaki ale to stek bzdur!!!!
Jest to maly gabarytowo wozik nie ma z tym żadnego problemu!!!!
ok!
Jeżeli kierowca ma ok 187 cm wzrostu (tak jak ja), to musi niestety bujnąc fotel do tylu, pasażer siedzący za mną o podobnym wzroście może mieć troszkę ciasn poza tym ok!!!
trudno mówić tu o jakimś profesjonalnym wyciszeniu jak w droższych samochodach troszkę slychac ( mi to wisi!!!)
to zależy od dynamiki jazdy!!!!
części ogolnie nie są takie drogie
ok!!!
Czasem jakiś pierdol się zchrzani ale jeżeli ma się na czym czapkę nosić to się zawsze coś wymyśli
Jeszcze nic naprawdę poważnego w mojej fiestuni nie robilem
(nigdy nie zawiodla mnie na trasie)