Na początku trochę dziwnie wchodzi trójka, ale to nic strasznego, trzeba po prostu sprzęgło dobrze wcisnąć. Z czasem człowiek się przyzwyczaja. Ale tak to w ogóle REWELACJA (z tym że egzemplarz który ja użytkuje wcześniej był używany wcześniej przez starsze panie - piątka nawet nie była rozruszana:D - potem przez młodą dziewczynę - Niemkę hehe)
Przy stanie opon i mojej jeździe...
Paroma samochodami już jeździłem - aktualnie drugie auto ti Fiat Brava i jeśli chodzi o widoczność to lux.
Np.: z golfem nieproównywalnie (mimo szyberdachu:D)
Temperaturę reguluje bez konieczności włączania dmuchawy - więc pobierania z akumulatora, a tempeaturę zawsze można ustawić - idealnie na nasz klimat.
Idealne autko sportowe - dla 2 osób. Sam mam koło 190cm i bynajmniej nie narzekam. A z tyłu, no cóż... Co to mnie obchodz:P
Ale na rekordy - kiedyś jechaliśmy w 8 osób i było fajnie, zwłaszcza na garbach;)
Na poważnie jak kotś chce na rodzinne i ma duże dzieci to 4
W porównania np.: do mercedesa czy Forda windstara to wiadomo, bądźmi obiektywni. Ale za te pieniądze... Nie wiem czy jakikolwiek samochodzik za taką cenę będzie tak wyciszony.
Około 5 litrów - jak na pradę oszczędna jazda 4 - 4,5 (na rezerwie wracałem z mazur i tankowałem po jakieś 10zł, bo kasy brakło;D), ale to trzeba się postarać.
Ale też można i dać w dupę
Hehe, no cóż...;P
Jak na samochód tak wiekowy o super.
poszedło silniczek od wycieraczek (może dlatego że lubię jeździć przez duuuże kałuże;)), wspornik od klapy bagażnika i lusterko.
No i pomijam że wymianiany cały przod (hamulce, zawieszenie), bo od 14 lat NIERUSZANE, nawet nie smarowane:/
Wszystko oryginalne. No i trzeba było wymienić, ale kto wymagał znajomości techniki od kleine deutsche Metchen (czy jakoś tak ;))
Kiedyś pchaliśmy ze 20km - mechanicy twierdzili że moduł i inne pierdoły. Okazało się że zabrakło paliwa*o*
Ale że było gorąco opary "podbiły" skazówkę na początek rezerwy, więc przed tym przestrzegam.