Autko ma zdecydowanie wiecej zalet niz wad.
Najwiekszym mankamentem jest wedlug mnie brak wspomagania.Lecz poza tym trudno sie do czegos przyczepic(no chba ze ktos za 4000zl oczekuje nie wiadomo czego).Naprawde godne polecenia
Lecz przy zakupie nalezy wybierac egzemplaze z dobra blacha i zadbane.
Oglolnie 5-.
Do jazdy miejskiej w zupelnosci wystarczy.Na trasie przydalo by sie troche wiecej koni choc rekompensuje to male zluzycie paliwa.Mieasto 7 l poza miastem ok 5,5-6l przy normalnej jezdzie.ogolnie 4+
Skrzynia ok.Choc faktycznie bieg wsteczny trzeba troche wyczuci.
Moim zdaniem jak na konstrurukcje z tamntych lat to co najmniej dobre.Mozna sie przyczepic do przechylow w szybkich zakretach ale to nie jest przeciez Gti.A no i fakt przydalo by sie jednak wspomaganie.
Bardzo dobra.
To moje pierwsze auto i poza klaksonem(ktorego i tak prawie nigdy nie uzywam) w dzwigni przy kierownicy nic mnie nie zaskoczylo.
Co do wydajnosci nie mozna miec zastrzezen.choc nie wiem jak bedzie zima.
Jak na takie male autko naprawede spora mam ponad 180 z tylu tez jest ok.Bagaznik nie ustepuje specjalnie nowym konstrukcja.
do 110 jest ok powyzej przy dluzszej podruzy zaczyna byc uciazliwe.Ale byc moze jest to wina konstrukcji silnika(lancuch zamiast paska).
spalanie jak zaznaczylem.Wymiana filtrow na wlasna reke filtr powietrza i paliwa ok 15-20 zl. Olej fordowski 5l-71 zl.Ogólnie ok.
Za te pieniadze wedlug mnie najlepszy wybor.
Jak narazie przepalila mi sie zarowka we wnetrzu koszt 2 zl:).Po za tym trosze sie poci na gorze ,ale nie berze oleju po bokach i od spodu suchutki.
Zadnych.Czeka mnie drobna naprawa blacharska ale to z mojej winy.Po za tym zadnych ognisk rdzy co jak na ten wiek i klase auta mozena uznac za co najmniej bardzo dobry wynik