jak na auto 10 letnie uważam je za idealne małe koszty utrzymania stawiają fieste na wygranej pozycji.rozmiary auta sprawiają ze wąskie uliczki miast nie są problemem.jezeli ktoś zakupi dobry egzemplarz nie bedzie nigdy narzekał na ten samochód
silnik klekocze -podobno ten typ tak ma. elastyczność dobra .moc silnika dobra jezeli jada nim 2 osoby. jeżeli ktoś dbał o wymianę podstawowych cześći nie bedzie miał problemu
problem z załadowaniem dwojki i wstecznego .reszta biegów wchodzi ok
bardzo dobrze trzyma sie dorogi i dobrze tłumi polskie superrr drogi
duza powierzchnia przeszklona auta sprawia ze widocznośc 360st dookoła auta jest znakomicie wyczuwalna
jest ok ale zalatuje tam latami 80 .
szybko sie nagrzewa pomimo duzej powierzchni przeszklonej
idealny dla 2 osób. wiekszej ilości pasazeró nie polecał bym brać, cierpi na tym dynamika jazdy jak i komfort prowadzenia
nie jest to mocną stroną fiesty ale z tego co wiem niektore egzemplarze posiadają np wygłuszenie nadkoli bagaznika itp
trasa w zimie 5l/100km. miasto zima 9-10l/100km duzooooo . auto mam niezbyt długi okres ale czewsci nie są najdrozesz a raczej tanie
za te pieniadze to nie widze lepszego samochodu tej klasy.mało awaryjny i ekonomiczny do niewątpliwe zalety małej fiesty
z tego co mam dodane jako wyposażenie -wszystko działa
jak dotąd nic sie nie dzieje .lać paliwo i jeździć