Daje przeciętnie ;] ponieważ jezdze silnikiem po remocie co remont kosztowal mnie wiecej niz nowy sprawny silnik ;] przed remontem bylo ok, dynamika, spalanie wszystko ok ;]
bardzo dobrze ;] ale przy wstecznym troche sie zacina ;] i nie zawsze chca wchodzic biegi i trzeba przelaczac po innych by zsynchronizowal:P
jest spoko, dokladnie wiem ile moge z niego wycisnac i uklad jezdny jest jak najbardziej ok
widac dosłownie wszystko;]
ale gdy pada to juz nic nie widac bo tylnia szyba zaparowana, wycieraczka jest taka ze moglo by jej nie byc szyby po bokach tez nic nie widac i lusterka ciagle zaparowane.
ale jak jest pogodnie to doslownie wszystko widac wszedzie itp... ;] polecam poczatkujacym!
zima to dopiero po 4km leci cieple powietrze ;] ale tak juz kolo 7km jak sie zrobi to jest idealnie ;]trzeba tylko pilnowac termostatu ;]
w saxo z 2000roku jest mniej miejsca niz tu ;]
generalnie jak na cos takeigo to spoko
jak sie jedzie 30km/h na 4biegu to slychac jak kola sie tocza ;] ale generalnie to silnik silnik i silnik ;]
napisze tylko tak:
jezdzilem troche w pizzerii i mialem okazje dosc dobrze srawdzic autko;]
przed remontem silnika:
spalanie najmniej 5.8litra na 100km w miescie ;]
na trasie to tak moze i do 5 mozna zejsc ale tak do 90km/h to by yblo tyle ;] co do ceny przegladow? tylko wymiana oleju i raz paska ;] czyli stanadard
napray? oba tlumniki ;] po 130zl kazdy chyba jak dobrze pamietam;]
,wymiana termostatu, takto zadnych innych napraw no remontu silnika nie licze ;]
co do tego po remoncie silnika:
spalanie w miescie zima okolo 8-11litrow ;] roznie bywa nie wiem od czego zalezy ;]
trasa to kolo 6-8litrow
ceny przegladow/napraw?
swiece nowe raz na pol roku ;](sie przepalaja)
trzeba poczekac az sie nagrzeje troche zanim ruszymy bo inaczej moze gasnąc ;] przed rozgrzaniem ;] zamula sie momentami;]
ma problemy z przyspieszaniem ale jak sie rozbuja to idzie.
da rade pociagnac 110-120 ale to juz strach w oczach tak 70-90 po miescie bez problemu sie jedzie ;]
niby male autko a mozna poszalec jak sie bedzie ja tyrac do lekko ponad 3tys obr, przy 4 juz wskazowka nie idzie do gory ;] i sie boje ze cos sie popsuje
auto generalnie godne polecenia tylko dla nauki jazdy jako pierwsze auto ;]
gdy silnik padnie to proponuje zakup nowego i wymiane ;] nowy silnik 300-500zl w bardzo dobrym stanie a remont conajmniej 1000zl
paliwo w statach podaje jako zarrzniety silnik ;]