: wszystko (kierownica, pedaly, dzwignia zmiany biegow) chodzi zadziwiajaco lekko:) lzej niz w VW, Fiatach, i innnych:)
: ukl. chlodniczy - termostat i pompa wodna
: korozja wokol wlewu
: silnik po pewnym przebiegu bierze olej
male, zwrotne autko miejskie. malo pali, tanie w naprawach, przy tym przebiegu naprawde malo awaryjne. doskonaly jako pierwszy samochod.
w sumie ok:) bierze troche oleju ale w tym wieku i z tym przebiegiem;) co do elstycznosci to jak na 1,1 chyba wypada calkiem niezle:) oprocz tego trzeba czasem wyregulowac zawory:) w trasie troche malo mocy przy wyprzedzaniu...trzeba szukac dlugich prostych;)
trzeba sie przyzwyczaic. jedynka wchodzi daleko w lewo, przed redukcja do 2 lepiej troche zwolnic bo czasem nie wchodzi(trzeba trafic w moment:)) reszta bez zarzutow:)
jak na male miejskie autko calkiem w porzo:) elementy wytrzymale i tanie. w zakretach nawet sie trzyma.... kierownica, mimo ze bez wspomagania, chodzi naprawde lekko
niczym nie parkuje sie lepiej:) lusterka tez ma najlepsze:)
mam wersje podstawowa, wiec wielu rzeczy nie widzialem:)
szybko sie nagrzewa, ale niedokladnie wieje na szyby. przy nawiewie ustawionym na 0 zawsze troszke dmucha...
mam 183 cm i z przodu czuje sie dobrze... pasazer za mna ma troche gorzej, ale to nie limuzyna:)
lubie jak rechocze:) ale przy 140 km/h trzeba rozmawiac troche glosniej:)
auto tanie w eksploatacji, znane polskim mechanikom... samemu tez mozna pogrzebac (sam nie probowalem, bo jestem zielony,ale kazdy, kto choc troche umie da sobie rade)
egzemplarz w dobrym stanie mozna kupic juz za 3500,- polecam!!!
dla mnie lider w swojej klasie
napisalem,ze kupilbym go jeszczce raz, ale obecnie szukam czegos w wiekszego:))
zamki-u slusarza bylem ze 3 razy...
swiatlo w srodku-czasem sie nie wlacza przy otwieraniu drzwi
przelaczniki od kierunkowskazow-na szrocie 50zl, wymienilem sam:D
czujnik temp silnika
termostat wlaczajacy duzy obieg w chlodnicy
wybili mi szybe ze 3 razy:)ale to juz nie forda wina:)
pompa wodna-pekla...
remont pierscieni w silniku, uszczelnienie itp. bo bral olej,
sonda lambda - czasem go troche mulilo (ale czy to takie powazne bylo?)