Jezdze nim duzo i uwiezcie lepiej mi sie jezdzi niz jakims nowszy samochodem!!! :)))))))
Mam silnik po remoncie!!!
Jezdze na nim juz 4 lata i powiem ze ani razu nie mialem z nim zadnej niespodzianki (oczywiscie gdy wszystko bylo wyregulowane)
Ale ogolnie silnik dziala pieknie,az przyjemnie sie jezdzi a jest to silnik 0,9 a kopyto ma lepsze niz polonez 1500 ktorego mialem wczesniej :)
Wspomne ze jest kiepskie rozwiazanie z zaplaone w zlym miejscu jest !!!
Skrzynia dziala dobrze!!!Nie ma najmniejszych klopotow!!!
Dla mnie przecietnie!!!
Jechalem ostatnio i przed samym domem kolo mi sie skrzywilo i jazda byla nie mozliwa!!!
Wyrobila sie sroba ktora trzyma drazek kierowniczy z kolem.
Nie ma sie co dziwic w koncu auto ma 20 lat na kolach :)))
I jeszcze mam male luzy na przegubie :p
Widocznosc ok tylko mala wada z dyszami do spryskiwaczy latwo sie zatykaja i z piorami do wycieraczek dosyc szybko sie zuzywaja.
Ale nie ma wiekszych problemow z widocznoscia!!!
Maly samochodzik na miasto milo sie nim jezdzi ma fajne skrety ale wydaje mi sie ze za duzo mi pali jak na silnik 0.9!!!
Po miescie z 9litrow na 100KM
Silnik ma wporzo chlodzenie tylko mi ostatnio pompa wody wysiadla ale bez problemu dostalem nowa!!!!A ogrzewanie bomba!!!
Szyby mi nie paruja wcale :p
Spokojnie jada 4 osoby a piec tez jedzie tylko jak na moich sprezynach siedzi 5 osob to nadkola tra o opony!!!Jeszcze 3 lata temu tak nie bylo :p
Wyciszenie dobre bo jak jade to nie slysze w srodku prawie silnika to mi sie podoba!!!
Zaczne od tego na miescie pali mi 8-9 litrow ale dodam ze ja mieszkam w domku jednorodzinnym to tez na wyjazdy z garazu na zimnym silniku z litr moga palic ale to dla mnie tez za duzo na silniku 0.9 L
Na trasie sytuacja sie zmienia pali 5-6 litrow jak jade ze stala predkoscia 100-110Kmh
Ceny przegladow u mnie w miescie 50 zl
A czesci ehhe lampa nowa 70zl a pompa wody glupia 120zl nawet drogo.Naprawy w normie!!!
W porownaniu jakosci do ceny jest super kupilem ja za 2000zl i na remont i naprawe usterek dalem 1500 czyli za 3500 tys mam samochod ktory chodzi pieknie i zapala za pierwszym razem NAPRAWDE WARTO!!!!!
Jak macie jakies pytania to mail:
drdzepetto@o2.pl
Jednak jak na samochod 20 lat nie mam prawie zadnych usterek jak cos to malutkie drobiazgi ktorych naprawa zajmuje 5 minutek!!!!
Jak na samochod 20 lat super zawiodla mnie tylko sruba i pompa o ktorych pisalem wyzej!!!