: Zaskoczyło mnie to ile przyjemności z jazdy dostarcza to auto.
: Wypaliła mi się zarówka podświetlajaca drzwi w nocy w lusterku i nie map pomysłu jak ją wymienić
V8 jest można powiedzieć doskonała.Silnik pracuje równiutko. nic się nie psuje. Duża moc potrzebna dla tak dużego auta pozwala ciagnąć przyczepy i poruszać się po teranie bez najmniejszego problemu.
5R55W sprawuje się przyzwoicie jeżeli dba się o nią. Szaleństwa w czasie jazdy nie są na miejscu (ale są możliwe :))
Nic do zarzucenia, chyba że wspomnimy o niestabilności na ostrych zakrętach przy dużej prędkości, ale to wynika też z wysokości i konstrukcji samego auta- nie jest to typowy bulwar.
Aha no i zawieszenie jest twardawe ale to powinno być oczywiste.
Widoczność do przodu i tyłu dobra, lusterka boczne jak łopaty łosia ale jeszcze nie do końca się przyzwyczaiłem do długości pojazdu. Martwy punkt jest i i nie należy o nim zapominać.
Nie ma nic niepotrzebnego i wszystko jest na swoim miejscu. Zdziwił mnie tylko brak popielniczki i brakuje jakiegoś miejsca na śmieci :)
Dwustrefowa automatyczna, klima, ogrzewanie przedniej i tylnej szyby oraz lusterek nic dodać nic ująć
Jest to duży wygodny samochód. Do bagażnika wlezie wszystko ( nawet bez składania tylnych siedzeń :)
Siedzi się pasażerom wygodnie, ale bez wielkiego luksusu-wszystko tak jak powinno być w tego typu aucie. Dłuższa podroż nie da się we znaki ( sprawdzono :)!)
Słychać tylko szum wiatru (głównie za sprawą lusterek) No i opony tez są ważne.
Może niektórych zdziwi moja opinia, ale nie postrzegam samochodu przez \"ile to pali?\", proszę sobie obliczyć w mieście pali gazu 18 l/100km przy tej cenie gazu mamy około 36 zł za 100 km. Policzcie ile Corsa pali w mieście 7-8 l x 4,3 zł wychodzi 32 zł i co wy na to? Ps. w trasie benzyny 14 l/100km tu już musimy porównać z merolem i wyjdziemy korzystniej nawet :)
nic się nie psuje jeżeli dbamy . Części zamienne powoli już są lepiej dostępne, ale proszę się ie martwić naprawdę niewiele żeczy się psuje. W polsce jeżdż auta o dość dużych przebiegach i stąd pewnie u niektórych większe kłopoty.
Nic się nie działo.
- zużycie paliwa dla silnika 4.6 V8 242KM 178kW