: On jest naprawdę bardzo wielkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to mi się podoba :))))))
Co tu dużo mówić w tej klasie auta to dla mnie jest najlepszy, duży , bezpieczny, wygodny, i ma niezłego kopa, no i jest o wiele tańszy niż lincoln. obecnie posiadam wersje Eddie Bauer , zdecydowanie polecam tym co wczesniej mieli jeepa
Na pewno pracuje jak v8 i tak powinno być jak trzeba wcisnąć to ma się duży zapas mocy , dla mnie poezja i to brzmienie eeh :)
po porostu wręcz idealnie zmienia :)
wiadomo jest na ramie coś trzeba czuć jak się jedzie po naszych polskich drogach, tylko jak wpadnę w jakąś wyrwę w asfalcie to coś się poczuje a w osobówce to się koło urywa
przód ok duża szyba , ale na tyle może jakaś kamerka jak by była :) długość auta też swoje robi.
jednym słowem proste i po układane, ja mam climatronic :)
nie oszukując ani troszeczkę - z rana dziecko do szkoły 600m - do sklepu po pieczywko 500m - i 1000 do pracy jest juz naprawdę ciepełko a na dworze -6 stopni
w moim aucie są fotele kapitańskie bardzo duże i wygodne nawet ten będzie zadowolony co ma 15okg i 60 kg wagi ciała, na tylnych fotelach jak w domku, ja mam w drugim rzędzie dwa fotele a w środku nich duży i pakowny schowek na różne drobiazgi a wejdzie ich tam naprawdę wiele :))))
jest dobrze ale mogło byś lepiej chociaż trudno tu wymagać od auta tak wielkiego z takim silnikiem że będzie cichutko jak w mercede........ prawda , na dołkach słychać trzeszczące plastiki u mnie na tyle auta.
Świadomie wybrałem dobrze bo myślałem o przeciętnie ale wtedy bym bym skąpcem :( jest dobrze a to min: jak na takiego potwora silnik 5,4l masa ciała blisko 2500 to myślę że jest bardzo dobrze bo przecież z auta typu ford fiesta 1,3l też możemy wycisnąć 15l po mieście prawda ale jaka różnica w autach :)
Naprawdę rozsądna kasa za takiego monstrum
jak na razie mnie nie zawiódł tylko wymieniłem olej w silniku , przednie łączniki stabilizatora ( 240 kpl)i sobie latam
na razie nie mam żadnych
- zużycie paliwa dla silnika 5.4 i V8 16 4WD 265KM 195kW