NIe będę zachwalał bo nie jestem do końca zadowolony. Ale nie będę też krytykował bo być może zbytnio eksploatuję to auto.
jak na taki mały silnik to nie mogę narzekać pod warunkiem że jeżdze bez obciążenia. 4 osoby + bagaż to zbyt wiele dla tego autka
dość elastyczna przy tak małym silniku
zawieszenie niewystarczające na nasze dziurawe drogi. Części przedniego zawieszenia szybko się zużywają i zaczynają stukać.Z tyłu przy zawieszeniu nie ma potrzeby nic robić. POza tym jest ok.
nie jest źle, choć nie ma gdzie ulokować kubka z napojem.
szybko sie nagrzewa, nawiewy mocno dmuchają
nie brakuje miejsca
słychać układ jezdny, z wyciszeniem silnika trochę lepiej
NIe są to drogie auta, ale nie polecam kierowcom chcącym dużo jeździć. Delikatne zawieszenie, a przy większym obciążeniu silnik wydaje się być za słaby
Onoszę wrażenie że przy zawieszeniu z przodu to ciągle coś trzeba wymieniać. Pompa wody też wymieniona i silniczek krokowy (od wolnych obrotów) też odmówił posłuszeństwa. Poza tym to chyba narmalna eksploatacja - płyny, klocki itd.
jedyna poważna usterka to wymiana wyeksploatowanego na max silnika. Strzeliła panewka przy około 350000 tyś.km.Czyli laweta i wymiana silnika na trochę młodszy ( o 2 lata 120000 przebiegu)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW