Lista ocen Ford Escort VII Hatchback 1.4 i 75KM 55kW 1995-2000 (113)

4,4
~Grzegorz
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
jak za te pieniądze to powiedział bym ze jest nawet bardzo ładny:-)
~Kacper1985
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
Mimo, że utrzymanie i części kosztowały mnie troche wymieniałem tylko rzeczy, które tego wymagały. Zawieszenie, tarcze, łożyska, bębny, sprzęgło pozostałe elementy praktycznie działały i nie miałem żadnych problemów. Polecam Escorta dla osób mających mniej funduszy szukających taniego samochodu. Długo nie da się jęździć bo prędzej czy później zje go rdza :)
3,7
~bartek74@poczta.fm
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
Potrzebowaliśmy kombiaka ze względu na gabaryty i pojemność. Mając 2 dzieci na raz (bliżniaki) optymalnym rozwiązaniem było kupno takiego auta. Spełnia nasze potrzeby jak na razie. Minusem jest wygórowane spalanie, choć na kombi nie jest tak żle. Sumując, plusów jest więcej. Usterek niet, tylko lać gazu i jeżdzić.
3,5
~Sławek slawek_ss@op.pl
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
mam ten samochod dopiero 3 miesiące , troche juz do niego dołożylem i zanosi sie na to ze jescze troche dołoze ,ale bardzo fajnie sie nim jezdzi
3,7
~petrus74@o2.pl
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
Pierwsze miesiące użytkowania nie napawały optymizmem. Coś mu przeszkadzało. To wynik prawie półtorarocznego postoju. Zrobiłem już nim prawie 15 tys. Kilka dłuższych tras, po których odnoszę wrażenie, że jakby coś się poprawiło, ogólnie rzecz ujmując.
3,5
~WPR 4658M
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
Zawiodłem się na nim, ciągłe usterki mnie już męczą. A za pieniądze, które wydałem na ich naprawę kupił bym już drugiego takiego samego. Awarie przysłoniły wiele zalet, jakie ten samochód ma.
4,3
~Darek
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
kupilem wyjatkowy egzemplarz bo jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. nie spodziewalem sie ze auto z 1995 moze byc tak idealne.
~malin73
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
uważam to auto za udane w swojej klasie i polecam innym przyszłym użytkownikom. jedynym mankamentem jest zbyt słaba blacharka,jednak biorąc pod uwagę markę i typ auta to normalka jestem juz drugi raz posiadaczem forda escorta i w obydwu przypadkach nie byłem nimi rozczarowany
4,5
~stach_u@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
Wystarczający na spokojną jazdę. Cichy a jednocześnie względnie mocny. Bardzo elastyczny. (Silnik)
3,8
~nanom
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
całkiem niezle.Dobre autko zarówno na trase jak i na miasto.Kufer duzy siedzonka składane/ dzielone..... ogólnie dobry.
Ford Escort VII Hatchback