: Przez 5 lat użytkowania wymieniałem tylko olej i regulowałem luzy na zaworach.
Przeniesienie napędu
Silnik pracował bardzo dobrze ale troczę za słaby do wagi auta. Przy sporym obciążeniu nie można od niego za dużo wymagać.
Wsteczny czasami trzeba wrzucić powtórnie bo nie wchodzi za pierwszym razem. Reszta biegów ok.
Bardzo dobry. Świetnie trzyma się drogi. Żadnych luzów na kierownicy (tyle tys. kilometrów), średnio co dwa lata wymieniałem tuleje i nie ważne czy firmowy lub nie. Nasze drogi. Nic nie trzeba dodawać.
Opinia taka jak ocena. Bardzo dobra.
Kokpit poręczny. Siedzenia bardzo wygodne. Bardzo duży bagaznik ( 500 l) wersja sedan. Autko pakowne.
Nie mam żadnych zastrzezeń. Autko nagrzewa się dość szybko. Wentylację mozna regulować wydajnym wentylatorem.
Sporo miejsca w środku. Ja mam 190 cm wzrostu i siedziało mi sie wygodnie. Z tyłu trochę mniej miejsca. Dla cztero osobowej rodziny super ( dorosli + dwoje dzieci).
Tutaj może trochę gorzej. Ale moje auto ma 12 lat, więc nie wymagam cudów.
W mieście ok. 9 litrów, za miastem ok. 6 litrów do predkości 120 km/h. Im szybciej tym więcej spala. Ceny części w zalezności gdzie kupowane. W serwisie koszmar, w innych sklepach w miarę. Naprawy robił mi jeden mechanik ( nie wszystkich stać na serwis).
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 60KM 44kW