jesli jezdzimy na gazie to trzeba dbac o instalacje i przewody wysokiego napiecia i wszystko jest ok
ja skrzynie regenerowalem ale to moja zasluga:jak go dobrze rozpedzilem na wsteczny i odrazu wrzucilem wda to na mokrym asfalcie potrafi wyciagnac 120 w miejcu(silnik na gazie wkrenca sie do 10tys.obrotow)
to wlasnie mi sie w escorcie nie podoba ze jak jezdze szybko po dziurach i daje mu po dupie to czesto wymieniam tuleje na wahaczach i laczniki stabilizatora
w zime jest cielputko w autku
z przodu jest bardzo dobrze a z tylu jest malo miejsca dla pasazerow(mam trzy furtki)
mam zalozony sportowy wydech ale pozatym jest cicho w autku
za tom cene to bardzo dobry samochod!!!!!nic leprzego sie nie kupi!!!!no i ma fajny wyglad
plastiki tylko trzeszcza i co 40000 wymieniam lozyska na tylniej osi no i jeszcze gdyby nie rdzewial to bym go za zadne skarby swiata nie oddal!!
gdy rozwalilem skrzynie(a jezdze glownie po miescie w korkach i od czasu do czasu dostaje pozadnie po dupie)to przy okazi wymienilem sprzenglo przy przebiegu 220tys. zeby miec pozniej spokuj.a pozatym mnie nigdy jak na razie nie zawiodl a zrobilem nim kolo 70tys.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 105KM 77kW