samochód ma tam i swoje plusy , chodzi jednak o to , by te plusy nie przesłoniły nam minusów
może nie jest cichy , ale za to równo pracuje na wolnych obrotach , elastyczny w zakresie prędkości 80-100 km/h , nie reaguje zbyt spontanicznie na "gaz do dechy" , ale przecież nie o to w nim chodzi, dosć długo się nagrzewa, co odbija się zimą na zużyciu paliwa
jeszcze nie miałem z nią problemów i przy moim tempie eksploatacji , chyba mieć nie będę
bardzo miły, samochód płynie , ale musi być sprawny
nie mam z tym większych problemów
jak jest sprawna , to jest OK
i dla kierowcy i dla pasażerów jest dużo miejsca ( i ja i "moi" pasażerowie nie mają jednak więcej jak 1,70 m )
do setki jest nawet przyjemnie ( radio ciągle słychać ) , ale powyżej już nie tak bardzo ( ! ) , nawet przy nowych tylnych amorach półka daje znać o sobie ( drogi są do niczego, to się ciągle budzi ! )
nie jest drogi w utrzymaniu, tani z kolei też nie
zły jestem , że tak mało dają za ten rocznik , wg mnie jest spokojnie wart jakieś 2000 zł więcej - za cenę jaką mi proponowano na pewno go nie sprzedam ( 3500zł ?!?!? )
"duperele" na razie jakoś się trzymają
oj , tu trochę gorzej : sprzęgło się skończyło i tylne amory wysiadły, pasek klinowy zaczął "kwiczeć" , to się go pozbyłem, przełączników zespolonych również - wymieniłem i jeżdżę dalej !