: Mimo, że ma 18 lat, silnik chodzi bez zarzutu
: nieocynkowana blacha i rdza zaczyna zżerać
Układ elektryczny
: a to kabelek do pompy paliwa, a to jakiś przekaźnik
Jestem zadowolona, nie mam na co narzekać, demonem prędkości to on nie jest, ale zawsze dojedziemy do celu za niewielkie pieniądze:)
1.8 D Sprawuje się całkiem dobrze, nie sprawia problemów, jedyne to chodzi jak młot :) Niedawno skończył 18 lat i jak na swój wiek radzi sobie doskonale :)
Autko prowadzi się całkiem nieźle, wymiany wymagają tylko standardowe części, które po prostu z wiekiem się zużywają.
Nie ma na co narzekać, autko średniej wielkości i dosyć otwarte.
Jeżdżę fordem escortem mk5 Ghia i nie ma na co narzekać. Klimy nie mam, ale zimą jest cieplutko, szyby i lusterka podgrzewane także nie ma problemu, a latem szyberdach otwarty i też jest gitarra:)
Jak na swój rozmiar jest całkiem wygodnie dla osoby przeciętnej postury. Dla troszkę większych może być troszkę ciasno, ale ogólnie jest dosyć, aby poczuć się swobodnie, a nie jak w pudełku zapałek.
Hmm... 1.8 D... wyciszenie... a co to takiego?
Rewelacja. Spala malutko, ok6 l po mieście, 4,5-5 max na trasie na 100km.
Za taką cenę nie ma co się spodziewać cudów, ale przyzwoicie to jest. Auto bardziej dla miłośników modelu...:)
Coi jakiś czas jakiś drobiazg, a to wycieraczka, a to przełącznik świateł, albo kabelek do pompy paliwa.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 D 60KM 44kW