: Myslalem ze bedzie duzo bardziej sztywne i toporne. Moja mama ktora ma problemy z kregosłupem po przejazdzce powiedziala że wygodne. to musi byc wygodne.
: Miga kontrolka od recznego
Bardzo dobrze, idealne autko dla młodego człowieka o stabilnej pracy i chęci pożycia jeszcze troszkę na wyższych obrotach. Budzi wrażenie i zaciekawienie. Polecam wszystkim którzy nie maja na porsche, a chcą coś co cieszy oko i dusze.
MALINA !!! Moj jeździ na oleju 5w 40 syntetyk. Milutkie mruczenie przy wciskaniu gazu. Bardzo elastyczny, nie wierzyłem sam, ale na 5 biegu jadąc 60 km/h po wciśnięciu pedału gazu autko po prostu żyje i jedzie no i ładnie przyspiesza.
Super, bardzo elastyczna, jak to w sportowym autku. mogę jechać 60-70 km/h na piątym biegu przy 1600-2000 tyś obrotów. a 140 km/h na 4 biegu przy zaledwie 5,5 tyś. obrotów. Coś pięknego !!!
Bardzo dobrze, skrętny, stabilny, wiele ułatwień w prowadzeniu autka. Jak na sportóweczkę, sztywne ale wygodny. Niski ale pod krawężnik sie podjedzie. Zakręty bez problemowo pokonuje. Daje 4 tylko dlatego ze merc mojego ojca z 80 roku ma jeszcze większy kąt skrętu :)
Odpowiednie ustawienie fotela i nie ma szans żeby czegoś na drodze nie zauważyć. wyglądając przez prawie ramię też widać wszystko przez małe tylne szybki pasażerów. Słupki z przodu bardzo wąskie, mało co zasłaniają. Lusterka Duże i bardzo ładnie wyprofilowane. Tylna szyba spora i z wew. lusterka też wszystko widać.
Ergonomia... z definicji. Wszystko SUPER. Regulowany elektrycznie fotel kierowcy i kolumny kierownicy. Wszystko da się ustawić. Czyli spełni wymagania każdego kierowcy.
Silnik szybko nagrzewa układ chłodzenia, zimą daje to szybko ciepełko. A latem Klimatronic wszystko ochłodzi :D Dmucha tam gdzie ma dmuchać wszystko regulowane. Daje 4 bo klimatyzacja nie jest dwu strefowa, ale nie wymagajmy tego od 10 letniego autka ;>
Zacznijmy od określenia nadwozia - SPORT/COUPE.
Dlatego Bardzo dobrze. Dwie osoby spokojnie mogą jechać nad morze, czując się komfortowa, mając miejsce na nogi ręce. Schowek w moim przypadku ma być na mapę i jakieś tam papierki i TAKI JEST !! Daje cztery bo też zgadzam sie że uchwyt na długopis zamiast na kubeczek to jest nie dopatrzenie i brakuje tego do takiego spełniania komfortu.
Wystarczy mieć tylko sprawne amortyzatory i poduszki pod silnikiem i mamy całkiem elegancki samolot. Piękny odgłos V6 powyżej 3 tys. W ogule nie drażniący :D
No tu jest ból i mankament tego autka ;(
Trasa- Prędkość 70 km/h spalanie - 7,5/8.5
Trasa- Prędkość 100 km/h Spalanie - 9,5/10,5
Miasto to tak spokojnie przy w miarę dynamicznej jeździe 11 do 13,5 litrów :/
Ale w porwaniu do innych aut o tej samej pojemności, to przeciętnie.
Każdy kto kupi na prawdę zadbany model, będzie zadowolony. Koniecznie ze spojlerem, dodaje tego czegoś ;) Jasne że za te pieniądze można kupić sobie Micre z 2005 roku super zadbana i małym przebiegiem itp itd. Ale pomyślcie, co bardziej cieszy. To jest jednak pewien standard auta i tyle.
Jak to bywa zawsze coś tam się małego walnie. no np miga czasem kontrolka od ręcznego i takie tam. Te autka juz troszke mają wiec szczegółów sie nie czepiajmy.
Jeszcze nic mnie takiego nie spotkało, wystarczy tylko kontrolować autko na bierzaco.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 i V6 24V 170KM 125kW