Ocena kierowcy - Fiat Uno II

Michal - UNOMANIAK, 18 lat temu
Silnik 1.4 i.e. 70KM 51kW
Rok produkcji 1995
Fiat Uno II 1.4 i.e. 70KM 51kW 1995-2000 - Oceń swoje auto
Tutaj minusa mozna dac zdecydowanie za BLACHE - gdzie nie patrzec tam rdza mimo ze mam jeszcze wloska wersja - moze przesadzam ale laczenie podlogi (palec prawie wchodzi) , drzwi od spodu ?? calkiem niezle oprocz takich fajnych miekkich babelkow;p Przedni pas tez byl zgnity ale po precyzyjnym parkowaniu nie znajdzie sie z przodu rdzy:D
Silnik mozna ocenic na 4 - dobre przyspieszenie v-max super 195km/h (zaladowany po uszy) Lekko spocony lecz oleju nie polyka - zdecydowanie za duzo pali ( przy dynamicznej jezdzie po miescie - do 140km/h pomiedzy swiatlami spali nawet 11 - 12 l GAZU) na trasie poezja przy 130 - 160 spali 8L Gazu ( benki palil 6-7l) W moim modelu slaby jest walek rozrzadu
biegi wchodza lekko zmieniac mozna jednym palcem. Duzy minus ma ogromny luz w drazku. Mozna nim oko pieszemu wybic mimo ze jest na biegu
Tutaj porazka wiecznie cos stuka , puka , klupie , huczy - ten typ tak ma czy jak? Teraz wymienilem wahacze chodzi iledalnie nie klupie nie stuka zobaczymy na jak dlugo
Byl ktos kiedys w aQaparku?? Albo wsadzil glowe do akwarium?? widocznosc pierwsza klasa nawet male lusterka nie przeszkadzaja.
to samochod z lat 80 wiec czego sie spodziewac?? Mi sie podoba no moze kapeczke za wysoki w porownaniu do szerokosci
Ja mam popsuta wentylacje, nie moge zmienic cieple zimne mam tylko cieple i grzeje jak glupi, zarqaz po wlaczeniu leci cieple a po 5 min juz gorace w zime daje rade w 100% Na trasie przy -15 siedzialem w srodku na krotki rekawek.
Z przodu jest dobrze nawet bardzo z tylu powyzej 160cm jest juz niewygodnie ( ja mam 192)
Po wymianie lozysk to ja nawet nie wiem czy mam silnik wlaczony ale juz powyzej 170 wiem ze jade (przy 195km/h czlowiek nie slyszy wlasnego rozumu - moze dla tego ze zostal daleko z tylu przy takiej pretkosci)
8L gazu na trasie mowi samo za siebie:) Po miescie 10 to przesada ale cos za cos )
cena do jakosci mozna powiedziec ze good :D lac i jechac a stukow nie sluchac - ja mam ponad 93db i ponad 1200W w RMS wiec jesli chce to nawet pasazera nie slysze:D
Drobiazgowo mowiac tam nie ma drobiazgow ;p wiec co ma sie popsuc??
On jeszcze mnie nie zawiodl (nawet podczas parkowania w bagazniku Sieny przy 50km/h - jak widac zyje a auto jezdzi:D Walek rozrzadu - jeszcze nie wymienilem ale sie prosi juz od pol roku;p

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.4 i.e. 70KM 51kW [l/100km]

9,0