Samochód wspaniały, mamy 2019r, a ja nadal Go Kocham, to mój pierwszy samochód już od 6 lat i nie zamierzam go zmieniać na inny, przebieg stale rośnie, wróciłem nim właśnie z trasy 800km i jak zawsze bajka, śmiga po autostradach i expresów-kach, aż miło, towarzyszył mi również kilkukrotnie w wyprawach do Sandynawii. Zafundowałem mu w 2014r gruntowną konserwację od wewnątrz i zewnątrz, zostały zaspawane ubytki - dziury w podłodze blisko drzwi, w 2018r wymieniłem progi na nowe, jest garażowany i rudej na nim z zewnątrz poprostu nie widać, karoseria jest wolna, wszystko co rdzewiało, zostało naprawione/wymienione, np. nowe błotniki. Miałem w 2018r zderzenie z sarną, poszło: lampa, zderzak, atrapa, pogięta maska i nowo pomalowany i w ogolę nowy błotnik(ból) - znajomi mówią-weź złomuj... koszt naprawy zamknął się w 400zł, maska wyklepana, błotnik wyklepany, nówka zderzak 100zł, lampa 60, atrapa 40, na karoserii widać małe fałdki, ale wręcz nie rzuca się w oczy i nadal służy... naprawy za grosze, wymieniłem w nim już dużo rzeczy: np. alternator, pompa wody, termostat, pasek klinowy, pompka spryskiwaczy tył, nowy przełącznik zespolony z przekaźnikami i wiele innych, w środku doposażyłem w klapkę schowka, słonecznik z lusterkiem, zapalniczkę, zegarek, popielniczkę, kieszenie drzwiowe, radio z bluetooth głośnomówiące i 4 głośniki, relingi, nowe zamki. Nie sprzedam.. będę dbał, woskował i nim jeździł.. tani w utrzymaniu, naprawy nie są kosztowne.
silnik nie do zajechania, jest filmik na yt jak go katują od świtu do zmierzchu i go nie mogą skubanego zajechać gdzie ma cegłe na pedale gazu i wyje do odciny... to jest silnik, to ,że mu przeciągnę troche na autostradzie to to jest nic...
czasem nie chce od razu wskoczyć 1 lub wsteczny, ale to wiadomo, są sposoby, że wskoczy :) reszta całkiem dobrze wskakuje
wymienilem amorki na nowe przednie i jeździ się super
ruda go atakuje, ale jeśli się wcześnie się zadba ti garażuje to mój 19 latek bardzo pięknie się trzyma i nie widać na nim nigdzie rudej- oczywiście już po wymianie progów i licznych konserwacjach i olej przepalony w drzwiach z towotem, rdzy brak
wszystko z wewnątrz dobrze widać
bardzo wygodne i mięciutkie fotele, siedzi się jak na domowym krześle i to jest super
calkiem spoko - szybko się nagrzewa
mały samochód z zewnątrz, a w środku jak na tak małe auto naprawdę ogrom miejsca
po autostradzie 112km/h licznikowe i jest okej
tani w utrzymaniu, zderzenie z sarną naprawione za 400zł
za te piniondze lepszego auta nie dostaniecie, klasa sama w sobie, Włoski kunszt motoryzacji,
przełącznik zespolony, zamki
alternator, pompa wody, termostat do wymiany, pompka spryskiwaczy