: po 8 latach:dolne wewnętrzne części dzrzwi tylnych lewych,na błotnikach przednich wokół kierunkowskazów...i pewnie jeszcze by sie coś znalazło:)
Kupiłem auto w salonie i używam go prywatnie i służbowo.Zjeździłem nim całą Polskę oraz odwiedziłem Litwę,Słowację,Węgry,Niemcy i nie miałem się czego wstydzić.Samochód na niemieckiej autostradzie poruszał się z prędkością 150 km/h a jak wiatr i górki pomogły to nawet 160 km/h.Normalne prędkości 110-120 km/h.
Przy tej pojemości nie można mieć zastrzeżeń....ale przy wyprzedzaniu przydałaby sie dodatkowa moc:)
Skrzynia sypneła się doszczętnie po przejechaniu 222950 km/8 lat.Wymieniłem ja na używaną z gwarancją 6 miesięczną co dość słono mnie kosztowało 1657 zł z robocizną.Oczywście można to załatwić taniej w granicach 1000 zł.
Na zakrętach moim zdaniem , odnosi się wrażenie że auto chce "frunąć" swoją drogą ale tylko przy większych prędkościach.
Wszystko pod kontrolą.
To i tak dobra ocena...oj ubogo go wyposażyli:brak zamknięcia schowka,gniazda zapalniczki a plastiki są najniższej jakości.
Tutaj podobnie nie wysilono się z tym wentylatorkiem....a rzeczywiście czasami z wylotu dmuchawy do wnętrza wydostają się liście i inne takie tam drobiazgi rodem z lasu:)
Zważywszy wymiary auta jest super(rodzinka 2+2....i czasami dodatkowy pasażer).A bagażnik to rewelacja, nie mówiąc już co dzieje się po złożeniu kanapy...autko zamienia się w dostawczaka(używam go do dzisiaj do przewozu towarów w firmie)
Również uważam,że insalacja gazowa przy tym silniku nie jest super potrzebna.
Samochód wyprodukowany w Polsce ... dobrze został zrobiony i za te stosunkowo niewielkie pieniądze dostarczył wiele sympatycznych wrażeń i pozwolił zarobić dodatkowo parę złotych:) Fajne autko ale po przejechaniu nim ponad 245000km chyba będę pomału myślał o zamianie ....chyba,że dokupię coś innego a Uno będzie jeździć w korkach po zatłoczonym mieście(Gdańsk) :):):)
spawanie układy wydechowego ze trzy razy;
wymiana przełącznika świateł 110843km
wymiana sprzęgła -76772km
-164892km
-222950km(ale razem ze skrzynią biegów)
skrzynia biegów - 222950km
pompa paliwa-125659km
-200233km
silini wycierazczki przedniej-100290km
-222004km
jak więc widać z tą jakością nie jest tak żle.