: No niestety blacha się sypie. RDZA,RDZA,RDZA
Ogólnie mówiąc samochód jest Dobry dla początkującego kierowcy lub rodzinki za małym budżetem. Mło pali , w miarę szybko jeździ. Niestety trzeba dbać o blachę. Najlepiej ją zabezpieczyć zaraz po kupnie owego auta.
Jak na taką moc osiągi są naprawdę przyzwoite. 110 km/h leci bez większego problemy. Co prawda nie jest to silnik na wyścigi , ale do codziennej jazdy zuełnie wystarczy. Niestety jego kultura pracy nie jest zbyt wysoka , Czasami faluje na luzie.
Nie jest idealna. Zbyt długie przełożenia. Naszczęście biegi wchodzą bez problem.
Bardzo dobry skręt.
Bardzo dobra, nic nie przeszkadza. Jedyna wada małe lusterka.
Wszystko czytelne i pod ręką. Radio mogło by być troszkę wyżej. Ale ogólnie mówiąc jest OK!!!!!!!!!!!!!
Jak to w starych Fiatach żadna rewelacja. W zime trzeba trochę odczekać .W lato trochę za słabo chłodzi.
Miejsca jak w sam raz dla 4 osobowej rodzinki. Bagażnik także bardzo duży jak na tę klasę samochodu.
Przy 3,5-4 tys. obrotów jest głośno. Jeśli ktoś lubi posłuchać silnika to napewno będzie zadowolony.
Bardzo oszczędny. Części bardzo tanie i wszystko można znaleść. Większość rzeczy można zrobić samemu.
Cena jest z pewnością odpowiednia do jakości jaką oferuję nam FIAT UNO.
W trasie nigdy mnie nie zawiódł. Przez 5 lat byłem 4 razy nad morzem, 2 razy na Mazurach. Zawsze wracałem bez problemów. Nigdy mi nie staną po drodze. Od czasu do czasu popsuje się jakiś drobiazg np. kierunkowskaz.
Musiałem po dwóch atach wymieić skrzynie bo 4 niechciała wchodzić. A dwa razy zmieniałem MODUł. Wrazie czego polecam magnetti morelli , a nie helli. Magnetti jest o wiele lepszy i tańszy:)
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 i 45KM 33kW