: Jest to nasze pierwsze nowe auto w rodzinie, więc ciężko porównywać do innych modeli. Po pierwszych 2 tys. km oboje z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru. Auto przestronne, jak na nasz styl jazdy dość ekonomiczne, pojemne, co ma ogromne znaczenie przy małych dzieciach :) Komfort jazdy na właściwym poziomie, aczkolwiek auto odrobinę zbyt "miękkie" przez co pewność prowadzenia zwłaszcza przy szybkim pokonywaniu zakrętów jest średnia, ale w końcu nie do tego zostało to auto zaprojektowane. Póki co najdłuższa trasa to około 400 km i nie spowodowała większego zmęczenia. Ze swojej strony polecam dokupić regulację odcinka lędźwiowego fotela kierowcy oraz regulację wysokości, co odrobinę poprawi możliwość dopasowania pozycji za kierownicą. W przypadku SW wybraliśmy kamerę cofania i wystarcza w zupełności zamiast czujników parkowania. Warto też wziąć przyciemniane szyby z tyłu, dzięki temu dziecko nie gotuje nam się w foteliku w słoneczny dzień. Postaram się aktualizować ocenę w miarę przyrastania km.