Autko gienialne w swej prostocie ale tylko dla nieoczekujących wodotrysków i asystentów raczej mniej niż bardziej przydatnych takich jak kamera360st, asystent pasa, czy martwe pole itp. Takie bajery miłem w poprzednim aucie i powiem szczerze rzadko przydatne a podczas deszczu potrafiące być irytujące w swej nadgorliwości. I jeszcze kwestia to prestiż a w zasadzie brak bo to auto na F. Ale jeśli ktoś szuka wygody, prostoty i dobrego silnika to ten samochod znajduje się w newilkim gronie podobnym sobie.
Trochę może na wyrost biorąc pod uwagę mój poprzedni samochód, ale do codziennej jazdy nie tylko po mieście jest wystarczający, oleju nie pije a wspirając się opinią innych użytkowników tych silników bo to silnik nie nowy i dobrej współpracy z LPG uważam że zasługuje na tą ocenę.
Jedynka i dwójka jak przy wolnym ssaku, dopiero od trójki jest elastyczność doładowanej benzyny. Nie jest to skrzynia mazdy ale biegi wchodzą precyzyjnie.
Tu jest dobrze komfortowo i sprężyście ale tylne koła potrafią pszeskoczyć nad torami w zakręcie.
Ogólnie dobrze ale czujnki cofania są pomocne.
Nic mi nie przeszkadza i niczego nie brakuje a wszystko w zasięgu ręki.
Żadnychu uciążliwych hałasów powietrza, opon czy silnika chyba że kręcimy do odcięcia, he he.
Jak narazie benzyna i bramki na autostradzie.
Dotychczasowy przebieg to 3000km i średne 6,1
z dystrybutora dwie setki więcej.
Nie mam wrażenia że przepłaciłem. Żadnych majonezów, tylko to co trzeba.
Brak
Brak