Moje było niezawodne . Jak dbasz tak masz ! samo sie nic nie psuje bez powodu .
Przez 3 lata nigdy nie sprawił kłopotu . Bardzo dynamiczny . Jezeli jest zamulony to znak ,ze trzeba wyczyscic gaźnik .
Nigdy nie miałem z nią problemów , raz przez 3 lata uzytkowania trzeba było przesmarować cięgła i tyle ...
Bardzo dobrze trzyał sie drogi , było to miłe zaskoczenie , nie bujał sie w zakretach.
Widocznosc doskonała . Nie ma najmniejszych kłopotów z wyczuciem gabarytów auta czy cofaniu .
nisko umieszcozne radio mnie drażniło. Reszta ok
Dosc mało precyzyjna jak na moje oko ... ale po prsotu maila swoje lata :)
Zdaje sie to być małe auto a wewnatrz jest bardzo duzo miejsca spokojnie we 4 czy 5 mozna podrozowac.
Wyciszenie dosc słabe . Chyba ,ze mielisbysmy proste drogi ... wtedy nei byloby sie do czego przyczepic . Na dołach dudni
Czesci bardzo tanie . Napraw prawie nie było nie mowiac o wymianie kompletnych wahaczy oczywiscie co jest normą jeżdzac po tkaich drogach ... Sprezyny amortyzatory byly nieruszane i byly ok
Stosunek jakości do ceny kapitalny wg mnie. Auto 16 letnie ani grama rdzy na nadwoziu z uwagi na ocynkowana blache.
wymienione szczotki alternatora ... Jeżeli ktos wymeinia cały alternator albo nie ma pojecia albo jezdzi po 2 metrowych kałużach :) . Do tego czyszczony gaźnik 2 razy z syfów . Jeszcze moze jakies ze dwie pierdoly o ktorych nawet juz nie pameitam ...
Żadnej poważnej usterki przez 3 lata .