Ocena kierowcy - Fiat Tempra Kombi

gg: 5592728, 17 lat temu
Silnik 1.6 i.e. 75KM 55kW
Rok produkcji 1993
Fiat Tempra Kombi 1.6 i.e. 75KM 55kW 1992-1996 - Oceń swoje auto
Karoseria : Autko Wyglada bardzo ładnie.Najbardziej (pozytywnie) zdziwiony byłem kiedy wsiadłem i okazało sie ze wokół mnie jest kawał miejsca :O Szczególnie kiedy przesiadłem sie z małego autka.Ogólnie zadowolony jestem bardzo, robie dziennie ponad 100km i spisuje sie dobrze.Polecam kazdemu ten samochodzik nawet tym którzy nie przepadaja za fiatami (ja równierz), jest duzy oszczedny i niezawodny.Za te pieniadze (..) Super!!
Układ elektryczny : Czujnik wału ( nie wymieniany od nowosci )
Zawieszenie : Szybko leca przednie wachacze...
Autko bardzo dobrze sie prezentuje.Szcególnie zadbane i na alu. :)
Pali na dotyk nawet w najgorsze mrozy.Nie daje doskonale poniewarz mam wersie z gaznikiem ( te ssanie ;/ )
Chodzi swietnie dopiero bo optymalnym rozgrzaniu silnika (to troche trwa) wczesniej lubi zgrzytnac.
Trzyma sie drogi na zakretach jagby był przylepiony.Bardzo łatwo i przyjemnie sie prowadzi.Ogólnie super gdyby nie tak słaba wytrzymałosc zawieszenia (wachacze)
Ogólenie w samochodzie widac wszystko.Nie ma problemów z jazda.Zastrzezenia moge miec do lusterek które mimo ze sa duze nic w nich nie widac ;/ (poprostu poraszka) i tylnej szyby przez która równierz mało co widac ( tylko przy cowfaniu) , cos za cos (pojemny bagaznik BARDZO)
Dmuchawa lubi sie zepsuc (nie działa 1,2,3 bieg..sa 4)
Tu wielki plus dla samochodu.Dzis za tak duza przestrzen musimy wydac majatek.Jest duzy... Bardzo.
Ogólnie dobrze.Gdyby nie te trzeszczace z czasem plastiki sredniej jakosci.To wina twardego zawiesznia i wieku auta.
Jak na tak duzy samochód i w miare przyzwoite osiagi,pali mało.
Cena jakosc to najwiekszy atut tego autka.Jest super.Za tak mała kase idzie kupic samochód który bedzie słurzył długo a jego plusy mozna wymieniac godzinami.Polecam serdecznie!! dla wszystkich.
Dziennie robie ponad 100km.Jak narazie wszystko super :)
Dziennie robie ponad 100km.Jak narazie wszystko super :)

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.6 i.e. 75KM 55kW [l/100km]

6,9