: dynamiczny, oszczedny, wydaje mi sie ,ze na zewnatrz ciszej niz w BMW chodzi. Podczas wyjazdów zagranicznych, dlugich tras spalanie naprawde niewielkie.
Układ elektryczny
: ten alternator
auto rewelacyjne w swojej klasie, wyglad do dzisiaj aktualny, nie starzejacy się, wnętrze z bardzo dobrych materiałow, piekna, wytrzymala jasna tapicerka
silnik to majstersztyk w spalaniu, super przyspiesza, od razu wkreca sie w obroty, przyzwoice elastyczny. mój nie zajechany, kupilem go w Belgii z przebiegiem 93k km, potwierdzone w raporcie VIN.
skrzynia oki, ale np.w BMW plyniejsza, a w Braveranie chodzila bardziej miękko. Tutaj ogromnym plusem jest 6 bieg.
nie mam zastrzezen, jednak w zakretach trzeba brac poprawke, moze przez wysokosc nadwozia :)
dla mnie bomba, widocznosc rewelacyjna, najwazniejsze, ze nie ma dodatkowych przednich slupków
kabina oki, klimatyzowany schowek, climactronik, minus za siedzenia, twarde, w Bravce przyjemniejsze, slabo trzymaja w porównaniu z BMW
grzekje, chlodzi, bez problemów, na klimie dojechalem do Rzymu latem, nawet specjalnie spalanie nie wzrosło, zimą szybko grzeje kabinę.
przód bez zastrzeżeń, z tylu tyle co w kazdym kompakcie, bez szalu, wydaje mi sie, ze w Bravie lepiej, z BMW porównywalnie
wszystko oki, do ok 130km/h potem halas sie wzmaga, lusterko wsteczne dostaje drgan, ni i dziwnie szumi szyba przedniego pasazera, nie wieje, a szumi, podobnie ma mój kolega i jego teść :) moze to taka konstrukcja, w kazdym bąć razie jest to wku#jące
super niskie spalanie, trasa to poezja dla portfela
za stosunkowo niewielkie pieniądze, auto ekonomiczne, w miare ładne, nie kuszace zlodzieji , koszty napraw w normie, uczciwie moge polecic tego kompakta
żadnych, żadnych, żadnych nic , zero
podczas polskeigo lata zaplonęła mi część elektryczna alternatora -wianek? czy cos takiego, po powrocie z trasy, całkowite koszty naprawy 420zł,-
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 16V JTD 140KM 103kW