Nie polecam, na pewno nie polecam na pierwsze auto, bo można się całkowicie zrazić i wybrać autobus ! Ciągłe awarie mogą doprowadzić do szału. Na szczęscie jest to auto służbowe i jak tylko coś się dzieje to laweta i serwis ! a wtedy dostajemy jakiekolwiek inne auto zastępcze które zawsze jest lepsze !!!
bardzo mułowaty !! bierze ogromne ilości oleju ! po właczeniu klimy nie ma szans na płynną jazdę, ponieważ auto wcale się nie zbiera ! Remont góry silnika - auto przestało brać olej ! Poprzednio potrafiło brać litr na 1000km dlatego przeżarło ogromne ilości przepalonego oleju. Pali 8-9 litrów w trasie ! skandal !! Problem z kolektorem - wymieniony na nowy. Silik nie zawsze odpala, ciezko powiedziec dlaczego.
to już druga którą użytkujemy, biegi potrafią zgrzytać i haczyć, zdarzało się że np. przez jakiś czas nie ma wstecznego :)
na zakrętach buja, ugina się lecz stosunkowo trwała konstrukcja. Stwierdzam to ponieważ łaczniki itd nie wymienia się tak często. Tylnia belka jest nowa, w serwisie stwierdzili że jest nie sprawna ?
Kto stworzył te lusterka ? widoczność fatalna. Szczerze mówiąc, zle się czuje jak wiem że w danym dniu w pracy mam jeździć tym samochodem ! po prostu jestem zdecydowanie na nie !!
Raczej wszystko pod ręką, i to jedyne plusy tego auta !.
Dobrze grzeje chyba że wyrzuci płyn chłodzący to nie grzeje wcale :) z tym autem działy się cuda ! klima działa dobrze bo jest świeżo nabita.
w tym aucie siedzi się jak na taborecie !! sprawdźcie !! Sto razy wole żony skode felicie, nie wspomne o moim accordzie z tego samego roku !! nie do porównania !!
trasa 8-9 litrów - oszczedna jazda do 120, po miejscu do 12 !
Psuje się wszystko co jest ! auto w serwisie przez 7 lat było napewno ponad 30 razy ! z czego raz 6 miesiecy !!
fatalnie pod każdym względem, poza zawieszeniem które jest stosunkowo trwałe.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 105KM 77kW