samochód fajny puki jeżdzi ale jak coś się skopie a napewno się skopie to nie ma serwisu który dałby sobie z tym rade w terminie 14 dni
śilnik uległ awarii i po kilkunastu naprawach i przestojach w serwisie ponad pół roku okazało się że w trakcie gwarancyjnej wymiany turbiny w ACM Marii Car nie skręcono układu wydechowego z turbiną banał ale zatruł mi życie
nie mam zastrzeżeń
Tuleje tylnego wachacza wymienia się co przegląd poprostu ciągle są wybite. Rególacja zbierzności również co przegląd i bezskuteczna zdziera opony od środka - auto z salonu nie bite co sezon wymiana opon wewnętrzne krawędzie zjechane do drutów a zewnętrzne w całkiem dobrym stanie- makabra
bez zastrzeżeń
ok
padła mi sprężarka klimy i od tamtej pory nie działała chłodziła tylko wtedy gdy na zewnątrz było poniżej 25 stopni potem już tylko grzała więc tak naprawde była do niczego - serwis nie doszukał się awarii usłyszałem że to tak ma być podziwiam konstruktora
ok nie nażekam
mam wersje dynamic więc wszystko co trzeba jest
tu nie ma co narzekac spala niewiele a jeżdzę dość szybko 130 140 spala jakieś 4 litry a w mieście 6,5
auto kosztowało 80 tys traci na cenie jak diabli i ponadto same z nim problemy więc ocena opłacalności jest prosta sprzedać to można za 35 do 40 tyś więc dwa lata jeżdzenia samochodem w za cene 40 tyś to żenada zwłaszcza że 6 miesięcy przestał w serwise
nie było źle
Same związne z silnikiem i zawieszeniem sam fakt pobytu w serwise przez 6 miesięcy mówi sam za siebie. serwisy w szczecinie Autogryf i Autodiug kompletna załamka a w poznaniu ACM Mari Car to tylko siąść i płakać
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 115KM 85kW