biegi łatwo wchodzą ale za długa droga prowadzenia i braki w precyzji prowadzenia drążka
pod względem trakcji doskonale ale za głośne i czasem za bardzo nurkuje przód
żadnych ujemnych stron nie dostrzegłem
uważam że świetna i podkreślam zwłaszcza zalety dużego radioodtwarzacza > nie trzeba celować palcami oraz włacznika świateł ponieważ Fiat nie stosuje rozwiązania polegającewgo na dzwiękowej sygnalizacji a od razu po rozłączeniu zapłonu wyłącza światełka
żadnych problemów
zwłaszcza dla kierowcy i pasażera z przodu ogromna przestrzeń do tego daleko w przód odsunięta szyba i głęboka deska rozdzielcza z przepastnymi schowkami
zbyt natarczywe odgłosy toczenia się kół oraz szumu powietrza opływającego karoserie
coś niesamowitego>>>>>spalanie samochodu ważącego 1300 kg w trasie spada do 4,2-4,9 w zależności raczej od ruchu na trasie niż prędkości średniej pojazdu; w mieście spalanie5,7-6,0
za cene golfa 1.4 benzyny 75 KM mam stilo 1.9 JTD o mocy 115 Km które na dodatek mniej kosztuje w eksploatacji i jest znacznie lepiej wyposażone. Wiem że stilo nie jest tak trwały jak golf czy corolla ale to zmartwienie osób które kupuja 10 latki.....
skrzypiący pedał sprzęgła, lakier na progach podatny na piaskowanie
brak poważnych usterek...ciekawe jak długo bo to w końcu fiat
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 115KM 85kW