Ocena kierowcy - Fiat Stilo Hatchback

mikir2, 14 lat temu
Silnik 1.9 JTD 115KM 85kW
Rok produkcji 2002
Fiat Stilo Hatchback 1.9 JTD 115KM 85kW 2001-2005 - Oceń swoje auto
Super Auto polecam kazdemu kto chce za niewielkie pieniadze kupic swierzy uzywany samochod, z ESP i pelnym mozliwym wyposazeniem! Solardach klima automatyczna,skora a wszystko za niecale 17tys! mozna zapomniec o golfie w tym roczniku!
Silnik pracuje dobrze jednak troszke glosno,ale i tak jestem pozytywnie zaskoczony:))
Biegi wchodza dobrze, w mojej 5 biegowej skrzyni wsteczny mam za 5, nie wiem jak w innych modelach ale bardzo mi to odpowiada, nie musze podnosic durnej dzwigienki do gory zeby wrzucic wsteczny:)
Prowadzi sie swietnie!,zawieszenie super bardzo zaskoczony
Widocznosc ogolnie dobra jednak troche slupek z prawej strony ogranicza widocznosc
Wszystko na swoim miejscu:) jedynie dziwne umiejscowienie wlacznika swiatel przeciwmgielnych i postojowych,ale to nie problem idzie sie przyzwyczaic:)
Klima chodzi jak nalezy jednak raz mi sie juz popsula;/
nie jestem wysoka osoba wiec problemu nie ma jednak znajomy o wzroscie 1,90 mial juz problem z miejscem nad glowa
Wyciszenie super,zupelnie jak nie w fiacie!
w miescie przy ostrzejszej jezdzie pali mi okolo 7,5 litra! jestem strasznie zadowolony, jesli samochod uzytkujesz w miescie ze srednia czestotliwoscia to mozna powiedziec ze na pelnym baku pojezdzisz prawie miesiac :)
do tej pory narazie tylko awaria klimy, jeszcze nie usunieta wiec kosztow nie podam;/
Brak:)

On - zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 115KM 85kW [l/100km]