: Tu nabrałęm sporego respektu do ropniaków, zrywny(10,0 s do stu) szybki (195km/h) oszczędny (5l/100km) po prostu rewelacja.
Układ elektryczny
: climatronic, komputer
Tu 4 z lekkim plusem powiedzmy że jakieś 4,4/5
Ładnie chodzi, dość głośny ale jak to disel podobnie z wibracjami na niskich obrotach ale jak włącza sie turbina to czysta przyjemność:) dam mu plus 4. A jak szybko sprzęgło łapie:) ale do przyzwyczjenia.
OKI nic dodać nic ująć. Może na 1 i 2 troszke mulasty i szybko trzeba bieg zmienić ale to przeniesienie napędu. 4 i mały plusik
Dobry bez zarzutów ja kupiłem sprowadzonego nie jeździł w Polsce na naszych rewelacyjnych drogach. Mocne 4
Tu 4 ale to jest auto a la sportowe więc bez przesady szklarnia to nie jest.
Fajnie zrobiony, środek ładny, dobre materiały, duży jak na 2/3 drzwi. Dobry dla kobiet, pełna regulacja kierownicy i fotela kierowcy plus wspomaganie city no i ASR opony nie piszczą na starcie a podkreślam to auto do przodu lubi jechać jak się gazu doda.
Ja mam climatronic i tu mogło by być lepiej jedna strona mi nie grzeje tylko chłodzi ale do zrobienia, kosztu jeszcze nie poznałem. Ale climatronic ma plusy automatyczne zamykanie wlotu powietrza, klimatyzowany schowek i pare innych fajnych rzeczy. Tu 4 z małym minusem bo mi moja strona nie grzeje (kierowcy)
Z przodu oki jak fotele na maxa do tyłu to jak w naprawde dużym aucie. Tył no nie często tu jestem ale jak woziłęm ludzi to tragedi nie ma i nie specjalnie narzekali. Normalne 4 choć jak na 3 drzwi to nawet plus można dać:)
Można by tu troszke popracować choć nie jest źle radio samo się pogłasza i przycisza. Poza tym to disel tak że mocne 4
Zużycie paliwa trasa Polska Chorwacja ( i po Chorwacji) Polska łącznie 2550 km wskazanie kompa. 4,9/100km. Miasto trasa 70/30 to jakieś 6-6/5 na 100km przy normalnej jeździe wiadomo można się postarać o wyższe zużycie:)bo paliwo jak sie depnie to to autko lubi:). Co do reszty sie nie wypowiadam bo na razie nic poza climatroniciem ale tu nie znam jeszcze kosztu.
No tu jest pole do popisu bo mnie niecałe 16 tys. autko kosztowało, rewelacyjnie wyposażone ze świetnym silnikiem, nie znalazłem nic lepszego za tą kase tej wielkości i tak wyposażone. VW w tym wyposażeniu i roczniku jakieś 8 tys. a nie wiadomo ile km zrobił.
Climatronic ale ten temat poruszałem, klapa bagażnika mogła by być lepiej dopracowana, drzwi przynajmniej u mnie lekko ocierają o słupki. Komputer też ma różne strzały ale dam jakieś 3 z mocnym plusem koło 4.
Na razie oki zwłaszcza silnik rewelacja, ja karmie go zawsze najlepszym(najdroższym na stacji dislem)
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 115KM 85kW