: NIEZAWODNy POlecam wszystkim każdy znajdzie tu coś dla siebie
tak jak już pisałem Doskonale stworzony choć nie doceniany jak większość Fiatów Przez stereotypy takie jak Uno lub CC Samochód ten ma idealnie ukształtowaną sylwetkę niezawodny silnik i bardzo dobre wykonanie Materiały wewnątrz są doskonałe Acha Chciałbym dodać że Jestem Zawodowym Kierowcą i z Tak Doskonałym Samochodem To Naprawdę Trudno sie spotkać
Silnik Po prostu Mruczy Poezja Nawet na Wysokich Obrotach Dźwięk ślinika nie męczy
EXTRA przełożenia precyzyjne nic nie zgrzyta
Bardzo dobrze zgrane Wspomaganie kierownicy przy wysokiej prędkości bardzo dobrze czuć samochód a przy niskiej oczywiście z funkcją city lekkie sterowanie pojazdem
Fotel kierowcy umieszczony wysoko bardzo mi sie to podoba
Samochód rodzinny ale bardzo pomiestny czego ja w nim nie wożę
Climatronik marzenie chłodzi jak lodówka w zimę po paru chwilach jest cieplutko jak pod kołderką
Nic dodać nic ująć poprostu IDEALNIE ZROBIONY SAMOCHÓd
Oczywiście według mnie Nie chodzi jak passat tzn jak czołg przy wysokich obrotach kulturalne mruczenie silniczka Kocham to:)
Co do kosztów napraw to nie miałem żadnych bo jeszcze nic mi sie nie zepsuło a filtry i oleje wymieniam sam naprawdę doskonały samochód dość prosty jak na dzisiejsze czasy w obsłudze eksploatacyjnej
Patrz Wyżej Zdecydowanie Nie żałuje Pieniędzy za Które go Kupiłem A kupiłem go z Salonu z Maksymalnym Wyposażeniem tj. Climatronik , Skórzana popielata Tapicerka, podgrzewane siedzenia 4x Elektryczne szyby Nawigacja i inne drobiazgi więc Z takim Wyposażeniem Jest co sie psuć a jak narazie tzn. przez 5 Lat nie Zepsuło się nic!!! A samochód Sporo Stracił Przez ten czas Na wartości Ale to przez Niedocenienie Marki Fiat
Zero KOMPLETNIE Zero USTEREK
Tak jak wyżej