: Rewelacyjny samochód za małe pieniądze z genialnym zabezpieczeniem antykorozyjnym
: Brak
Super samochód za małą kasę. Bardzo komfortowy i tani w użytkowaniu- polecam każdemu!!!
Rewelacyjna jednostka napędowa- lubi wysokie obroty, mimo małej mocy bardzo dynamiczny I co mnie zdziwiło bardzo oszczędny
Super bez żadnej awarii- biegi wchodzą bardzo przyjemnie, bardzo fajnie zestrojona .
Bardzo komfortowy- warto nie oszczędzać na częściach ponieważ oryginały są naprawdę nie drogie ale wytrzymują bez problemu na naszych drogach- bardzo rzadko potrzeba ingerencji mechanika. W porównaniu do konkurencji dużo wytrzymalszy .
Tutaj wielki plus- doskonałe zabezpieczenie antykorozyjne- zero rdzy na całym aucie, naprawdę super .
Bardzo dobra
Super- wszystko co trzeba pod ręką- dodatkowo sterowanie radiem
Jest ok ale mogłoby być troszkę lepiej :)
Zarówno z przodu jak i z tyłu bardzo dużo miejsca, dla osób wysokich sporo miejsca nad głową
Bardzo dobre - jest bardzo cichy, na dużych obrotach słychać delikatny pomruk motoru
Rewelacja - bardzo niskie koszty serwisowania
100 procent satysfakcji!!
Jedynym problemem z którym się zetknęłem był sterownik oraz zegary - standard w tym modelu. . Usterki usunięte tanim kosztem i od tej pory brak problemu z czym kolwiek
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 103KM 76kW