Układ elektryczny
: żarówki świateł mijania często do wymiany
bardzo lubię swoje Stilo i na razie nie planuję zmiany, auto fajnie wygląda i jeździ, szczególnie dobrze sprawdza się na długich trasach; jest wygodne i jak na razie niezawodne; polecam
wystarczająca moc aby pewnie sobie radzić w mieście i na autostradzie
u mnie niestety są małe problemy przy wrzucaniu wstecznego, do przodu żyleta no i 6 bieg który na autostradzie świetnie zdaje egzamin
pewnie trzyma się drogi
brak uwag, zero otarć mimo ciasnych parkingów osiedlowych o czymś świadczy :-)
wszystko co trzeba w zasięgu ręki,
moje stilo jest bez klimy, zimą szyby szczególnie tylne parują przy szczelnie zamkniętych oknach , trzeba włączyć wentylacje na max, trochę dłużej nagrzewa się wnętrze niż w małych autkach jak np Panda co może irytować przy odmrażaniu szyb
miejsca bardzo dużo, 4 osoby dorosłe + bagaże na 2 tygodnie wakacji mieszczą się spokojnie
moim zdaniem auto jest bardzo dobrze wyciszone w środku, doceniam to gdy mam okazję podróżować innymi osobówkami
średnio przy jeździe głównie w mieście bierze 8 litrów, nie mało, ale też go nie oszczędzam bo autko do dynamicznej jazdy lubi wysokie obroty,
koszty części i przeglądów relatywnie niewysokie
wymiana żarówek mijania to horror , nie dość że przepalają się co 2 mies. niezależnie od marki to jeszcze dostęp do nich to porażka włoskich projektantów,
na razie żadnych :-)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V 95KM 70kW