Ocena kierowcy - Fiat Siena

ssmiech, 19 lat temu
Silnik 1.6 i 16V 103KM 76kW
Rok produkcji 1998
Fiat Siena 1.6 i 16V 103KM 76kW 1996-2001 - Oceń swoje auto
No dla mnie super jestem bardzo zadowolony nawet z wyglądu podoba mi się coraz bardziej. Przy kupnie zastanawiałem się nad Siena ,Astra, Lanos i jestem zadowolony że wybrałem siene
Jak dla mnie to super mam go 4 miesiące i nie spodziewałem sie że Sienka patrafi aż tyle. Narazie 180km/h jechałem ale wyżucało już z zakrętów ale dzisiaj jade do Niemiec to wyprubuje.
Jest całkiem niezła tylko przy zimnym silniku ciężko wchodzi 2
Jak na autko za takie pieniądze to nieżle nawet przy pełnym obciązeniu (a idzie go obciążyć:))
Przód doskonale z tyłu troche gorzej za wysoki bagarznik ale jak ktoś umi jeżdzic to nie sprawi problemów.
Po prostu git
W moim wypadku jest bardzo dobrze nawet przy dużych mrozach szybko sie nagrzewa potem trzeba zmniejszac bo można się usmażyć
Przód OK z tyłu jeszcze nie jechałem ale wydaje mi się ze jest troche ciasno.
Może być do 120 km/h ale jak ktoś podkręci radio to i przy 180km/h jestdobrze. Ja nie narzekam
Przy spokojnej jeździe jest nieźle a jak ktoś lubi szybką jazde no totroche do niego poleje. Narazie wydaje mi sie że pali troche dużo a to dla tego bo wcześniej jeździłem przez 3 lata TICO na gaz :)
Jak za tą cene to niema sie co zastanawiac nad kupnem sieny
Niewiem czy moge tutaj coś napisac bo mam siene dopiero 4 miesiące ale jeszcze nic nie robiłem i przejechałem 15tys/km
Tak jak wyżej

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 103KM 76kW [l/100km]