Ogólnie jestem bardzo zadowolony.Jak do tej pory (mam od dwóch lat auto z 98 r.)ne zawiodłem się. Za małe pieniądze kupiłem fajny wozik.Rewelacją jest bagażnik-olbzymi.
Słaba moc na wyższych biegach.Trudności z wyprzedzaniem przy obciążeniu samochodu pasażerami.
Pracujebez zarzutów.
Ogólnie dobry.Trochę skrzypi przy zmianie obciążenia(np.wsiadanie do samochodu),pojawiają się drobne wycieki z uszczelniaczy półosi,szybkie zużycie układu amortyzującego.
Przednie słupki zasłaniają bardzo duży obszar.Nigdy po jednokrotnym sprawdzeniu wolnej drogi, nie mam pewności,że słupek nie przysłonił mi nadjeżdżającego z boku pojazdu.
Podczas cofania zawsze obawiam się, czy za samochodem nie stoi np. dziecko-widocznośc w tył bardzo ograniczona.
O.K.
Działają bez zarzutu.
Przestrzeni jest wystarczająco dużo.
Kto lubi dźwięk pracy silnika,ten jest zadowolony.
Spalanie w mieście przeciętne,zależne od wielu czynników.W trasie całkiem dobrze-pali mało.Ceny przeglądów to inna kwestia.Odnoszę wrażenie,że mechanicy czasami nie są uczciwi (lub popełniają błędy nieświadomie) i pierwsza wizyta w warsztacie powoduje, że będziemy gościc tu często.
Jeśli uda nam się kupic Sienkę używaną,ale dobrze eksploatowaną to możemy byc bardzo zadowoleni.
Ogólnie dobrze-drobiazgi nie zawodzą.Brzydko wygląda wytarta i sparciała gałka na dźwigni biegów.
Poważnych usterek nie było.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 101KM 74kW